tüm arkadaşlara hayırlı akşamlar
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
istanbulda harika 2gün geçirdik.buradan önce ümmet abime ve hepinize yürekten teşekkür ederim.benim için unutulmayacak 2 gündü diger katılan illerdek iarkadaşlarla tanışma imkanıda bulduk süpersiniz saolun.sizlerinde izmir bekliyoruz.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Alper'cim çok rahattım valla
gelince de ben seni artcı almak ve doyasıya İzmir'i gezdirmek isterim
herşey için tekrar tekrar teşekkürler
Ben niye kovalıyorum abi
Hem birini kovalayacak olsam karmacoma yı neden kovalayım,seni kovalarım tenhada kıstırırım yine karma yı kovalamam,yaşı sakat neme lazım
Bu arada doğru bilgiyi geçmen iyi olmuş.Karma sana yalanı hiç yakıştıramadım efesle kınıyorum
tuncerin kovalamasından korkmam kuru iftiradan korktuğum kadar,
buçuklarla ne biçim oynayıp çamur atıyosunuz , dua edin nickim kırmızı diil adaleti madaleti sallar banlardım ama neyse ...
May The Force Be With You
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Pınarcım,boylarımız aynıydı diye hatırlıyorum ben(ciddiyim) Senle değilsek bile Gökhan la aynıyızdır.Sen şimdi çocuğa cetvel mi demek istiyorsun ?
Ben o mesajı karmacoma değilde sen yazmış olsan milimetre cinsinden senin beyinin sanardım Sen boy sandıysan yine iyi..
Uzun boylu arkadaşa el sallayalım hadi
Tabi ki,ona göre 1 kg da aslında 700 gram,1 km 700 metre Mazur görücez onu karma,benim mesajımda yazan sebepten ötürü o kadar yaklaşabilmesi bile iyi
15 cm de bende olsun dedim bozma şimdi çocuğu
Yanyana ölçtük boylarımızı kısa çıktın hatırlatırım Cengiz abi şahit hem
Gökhan benle aynı boyda olduğu için senin boyunda olması ihtimali sıfır
harbi nası ölçülüyo şu beyin.. Bizede yöntemi göstersene Mir'im
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Canım benim,ben 35 cm sem sende 38 cmsin en fazla.Aramızda 3-4 santim vardı.Öyle atla deve değil yani Küçük hüsam la aranızda dalga geçilebilecek bi boy farkı var evet,ama benle değil Cengiz abi şahit dediğin gibi..Zaten mantıken aramızda aşırı fark olsaydı yanyana ölçmezdik boylarımızı,gözle direkt farkedilirdi Skull la boy ölçüştüğümü hiç hatırlamıyorum mesela
Bir de şu zeka ölçümü olayına girmeyelim hiç boşver,senin bana verdiğin 15 cm fazladan boy olayından çok daha büyük bi kıyak yaptım ben senin zekanı ölçerken O bilgiler reeli yansıtmıyor,durum çok daha vahim
tuncer ((((((((: çizgi 2 cm yukarda kalmış ... pınarda yan durmuş ... istersen konu degişsin .. ben canlı şahidim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)