Zaten ben kanıt biriktiriyorum, bu resmi de kopyaladım. Cengizin de dediği gibi Sercanı bundan sonra Antartika paklar .
Zaten ben kanıt biriktiriyorum, bu resmi de kopyaladım. Cengizin de dediği gibi Sercanı bundan sonra Antartika paklar .
Ya o kadar kötü düşünmeyin bence ben konuştum Sercanla.... ;)
Çocuk makinaya bakıyomuşşşşşş kız sonradan oturmuş üstüne
farkına varamamış yani
İçiniz fesat sizin
Sercan baştan söyleyeyim,bu sefer ben karışmıyorum.Kime sildiriyorsan sildir Akıllı durmuyorsun 2 dakika yav,ne gerek var o kadar detaylı incelemeye Bak ve çek gözlerini üzerinden hızlı hızlı,tapusunu alacakmış gibi incelemeye ne gerek var
Sen gel,bana bi alo de(cep numaram yoksa özelden söyle atayım) ben seni kapıdan V.I.P. olarak bile sokarım Eğer kendini yormayacak vaziyetteysen tabi,gelebilecek durumdaysan..
Bilet milet no problem senin için
offf offf sercanın bittiği andır. artık kesin bize bi kuzu çevirmesi şart oldu. almanya ya bu resimler gider mi acaba kargoyla?
abooo kesin photo shop diyip kendini savunacaktır sercan
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
sercan arkadaşım resim çok güzel çokta fotocenik
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
merhaba arkadaşlar..uzun bi süre girmemiştim nete..neler yapıosunuz bi göz atiyim istedim..
vaayyyyy...canım kardeşim davut...çok özledik seni..bir dakika bile olsun çıkmadın aklımızdan..istanbula seni görmeye gelebilmeyi yemin ederim çok isterdim biraderim..
ama olsun sıkmayalım canımızı..sen iyi oldun ve en kısa zamanda aramıza dönüceksin bunu biliyorum..
bak bugün ahmetliden geldim..hıfzı abinin felan çok çok selamı var sana kardeşim..bugün seni konuştuk çekiştirdik biraz..hadi gel artık...bekliyoruz dört gözle..
As The Years Go Passing By...
teşekküeler özgür bugün ekiple fuarda buluşacağım sende kendine iyi bak herkese selamlar teşekküelerrr...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
slm arkadaşlar herkese iyi hafta sonları
VaScO1925 her zamanki gibi online sın
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
fuara gittik arkadaşları gördüm, yanlız fazla kalamadım yoruldum sanırım daha istirahate ihtiyacım var herkese selamlarrr...
Kardeşim, çok sevindim haberi okuyunca, büyük geçmiş olsun, seni tekrar forumda görmek çok güzel bir duygu
İzmir'e gelmek için acele etme, ama gelince de kimselere söz verme... Seninle bu bir ay başta olmak üzere ayrı geçen tüm zamanların acısını çıkaracağız.
Anneye, babaya selam, öpüyorum ellerinden
...Sergerdan...
Davut Kardeş Sitede Yeniyim Senin Olayın Gerçekten Benide üzdü Ama Birşeyin Farkındayım Insanın Bukadar Sevdiği Arkadaşları Olunca Sırtıyere Gelmez Geçmis Olsun Enkısazamanda Aramızda Görmek Dileğiyle Saygı Ve Sevgiler Izmir Berberler Odası Başkan Vekili Mehmet Kösen
Merhaba Davut kardeşim,
Büyük bir geçmişolsun ve enkısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle
Kendine iyi bak.
ikiz kardeşim ali. mehmet Kösen, özer abim teşekkürler iii dilekleriniz için.
özer abi yeni makinan hayırlı olsun bana göre çok güzel bir seçim, güle güle kazasız belasız binmek nasip olur inşallah, yanlız MCT ile bir senede yanılmıyorsam 25000km yaptın DL ile fırsatlar el verdikçe seni kimsenin tutabileceğine inanmıyorum herşey gönlünce olsun.
Özer abi motosiklet sektöründe oldugun belli oluyo vala Allah versin
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)