Hastayı 9 Eylül Ünv.Hast. ne nakil etmişler.
Ben 19:30 da işyerinden çıkıp gideceğim, kanın taze olmasına gerek kalmamış sanırım. Ameliyat gününden öncede verebilecekmişiz.
Gelmek isteyen olursa hastanede görüşürüz.
Unutmayın! Allah göstermesin ama bu durumlar bizim ve sevdiklerimizin başına gelirse ne yaparız diye düşünerek hareket etmeliyiz.
Üşenmeyin, Ertelemeyin, Vazgeçmeyin....
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
evet bizde aynı sorunu yaşadık ne zman ihtiyaç olacağı belli olmuyor bu tür şeylere benim kan grubum tutuyor ama kan veremiyorum yardımcı olmayı çok isterdim ama kendi babam için bile veremedim eminim verebilecek arkadaşlar çıkacaktır g. olsun rots....
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
EliteXC ve Chatkut teşekkürler gönlünüze sağlık...
İlgi gösteren arkadaşlara da çok teşekkürler...
Ancak bu ve buna benzer konulara karşı ilgimizin "hala" yetersiz olduğunu görmek üzücü...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
rots çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
günaydın herkese hayırlı kandiller
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
selam rots, Allh tan acil şifalar diliyorum.. kan grubum uymuyor... ama eminim arkadaslarımız elinden geleni yapacaklardır...
Barıs sardal motorun hayırlı olsun... ilerleyen gunlerde arka dişliyi bi numara kucultmeni tavsiye ederim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
rots acil şifalar dilerim arkadaşım.maalesef benimde kan grubum tutmuyor ama msnden yardım edebilecek arkadaşlar olursa telini vericem.. hepinizin kandili mübarek olsun ..sevgiyle izmir mt..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Kişi sayısını tamaladık arkadaşlar kana ihtiyaç kalmadı sağolun...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
hepinizin kandili mubarek olsun.hayırlı kandiller.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba, bugün itibari ile hastaneden
taburcu oldum arkadaşlar, bir buçuk ay istirahatliyim ve bir süre izmire
dönmeyeceğim, burada istanbulda teyzemde kalıyorum, sağlığım Allaha şükür bir kaç
pürüz dışında iyi kalkıyorum yürüyorum elim ayağım tutuyor sadece dişlerimde
alt üst dışarıdan çevreleyen teller var ve bunlar lastikler ile birbirine bağlı yanı
çenem sabit sanırım çok konuşuyormuşum....)).....tam bir ay daha bu durumda kalacak tabiki beslenmek büyük
sorun sadece sıvı ve pipet ile artık bunada şükür diyorum ve kendimi zamana
bırakıyorum inşallah kısa zamanda tamamiyle sağlığıma kavuşabilirim.
Buradan tüm arkadaşlarıma abilerime gelen gelemeyen dualarını eksik etmeyen
kalplerini hep yanımda hissettiğim canım dostlarıma yani sizlere ne kadar
teşekkür etsem azdır hepinizden Allah razı olsun hepinize kazasız belasız keyifli
sürüşler. ekip istanbula geliyor hafta sonu inşallah bende yanınızda olmak
istiyorum yanlız görsel olarak henüz insanlıktan uzağımmm.....:(((
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Davut kardeşim hoşgeldin. yaa harikasın daha iyi olacağını biliyoruz.. şahsi olarak konuşursam yanında olmak isterdim.. görsellik hiç önemli olmadığını biliyorsun.. senin yüreğin... gözlerindeki ışıltı.. yüzündeki tebessüm hep aynı.. bunada şükür.. kalbin çok iyi en önemlisi bu.. görsellik hiçbirşeydir. boşver biz insanlar sana koşarak gelir yanında oluruz... kandilin mubarek olsun.. Bitanesin Selamlar...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Davut büyük geçmiş olsun . Şükür bu günleri gösteren yaradanıma. Benim ayak ta kırılmıştı 15 günde alçıyı söküp attım ama sen bu deliliği yapma . Doktorların tavsiyesine uy senin durumun çok farklı , benimki yürüme sorunuydu, seninki beslenme sorunu . Ben hala aksıyorum ara sıra ama sen bir ay sonra fındık kıracaksın inşallah o dişlerinle .
kumita45 selam DAVUT kardeşim seni sanalda olsa aramızda görmek inan çok güzel
günler geçtikçe daha iyi olacağını sen bizlerden çok daha iyi biliyorsun
tekrar geçmiş olsun
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Kardeşşiiiiimmmm HOŞGELDDİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN !!! ..
Aslında hiç ayrılmamıştın kii ..
E artık bir an önce aramıza katılmanı bekliyoruz. Biraz zaman problemi altı üstü. Ben denedim, zaman içinde geçio hepsi ..
Çok geçmiş olsun kardeşim.
davutum fuarda görüşeceğiz haberini aldım sevindim özlemeye başlamıştık seni
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Davut'cum forumumuza hoş geldin...
Yazmak istediğim çok şey var ancak,sohbete saklamak isterim.
Kendine iyi bak yaramazlık yapma(Konuşmaya çalışma...)
adaşım davut bende bır davut olarak senin yoklugunda yerini alayım dedim.Ama ne muthiş bır arkadaşlıgınız varki dgil senin yerini almak yanından bile gecemem zaten başlamadan vazgettim.sana allahtan acil şifalar dilerim.bu arada hic moralını bozma senin durumuna benzer bır arkadaşım vardı antalyada inan iyleştikten sonra hiç bir şey olmamış gibi aramıza döndü.bu arada kıracagın fındaklarda benden.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)