Rozi aşağıda tırstı şimdi, egzostunu aldı kıstırdı tekerin arasına, çaresiz bekliyor
...Sergerdan...
günaydın millet..herkese iyi haftalar..yeni uyandım da...
şimdi birazdan bankaya gidicem..motorumun trafik sigortası bitmiş..onu yaptırmam lazım..üstünden de 1 gün geçti bakalım ne olacak cezası...
As The Years Go Passing By...
ana o dergide biletlerim var benim erdem
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
aman tanrııııııııııııım sen dışarda pisklet bırakma bencee bu akşam elitexc kardeşim
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
sen kolayla, ben motorlanırım abi...
Ya fuara gitmeyen arkadaşlar, ne yapalım pazar günü?
Benim TAKEV kolejinde çalıştırdığım Rock gruplarından biri Amerikan Koleji'nin açtığı 1. Ulusal Liselerarası Müzik Yarışması'nda Finale kaldı, o yüzden haftasonu İzmir'de olacağım... Pazar için bir program var mı acep?
...Sergerdan...
pazar bi foçamı yapsakki yada şöyle enterasan bi yerlere gidelim daha önce gidilmeyen sonra anlatırız ballandıra ballandıra...grupta ne kadar sevmediğim adam varsa hepsi fuara gidiyor süper bir gezi olacak
Merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim siteye yeni üye oldum izmirliyim,herkeze iyi forumlar dilerim.
[IMG]http://img508.imageshack.us/img508/47/resim062mq8la0nz6.jpg[/IMG]
bence az katılsın öz katılsın, daim katılınca noluyo plaketmi veriyolar sanki
Schnitzer hoşgeldin
Schnitzer (falso) demek almancada ama sen ne anlamda kulanırsın bilemem. hoşgeldin.. kendinden bahsetmemişsin fazla... imzanda araba resmi var.. motorun varmı?.. ilk başta toplantılara bekleriz bu senin içinde bizim içinde iyi olur.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)