Sevgili Gittardando seni çoook özledik
Sevgili Gittardando seni çoook özledik
A blessing with the hands
Marko abi, sağolasın ben de sizleri çok özledim.
Sağılın nasıl oldu, iyi misin?
...Sergerdan...
sevgili marko abi, dün geceki sohbetin için teşekkürler.
gittardando, dün funda, murat, serkan ve ben kulaklarını çınlattık. oralarda yaramazlık yapma oldu mu?
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
selam dostlar, arkadaslar...
bugun Bodrum lu uyelerle tanısıp Turgut reis motocross yarislarini izledik... bu arada ilk gezimizi haftaya yapiyoruz...
ve en guzeli Bodrum a gelecek misafirlerimiz icin guzel mekanlarla anlastik... hepinizi bekleriz...
Marko abim gecmis olsun...
gittardando, Marmarise de geliriz kardesim... senin icin yol apilir, dere tepe asilir...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
tamam paşam seni bando şefi mi yapsak tören kıtası komutanı mı yapsak onu bilemedim ne dersin? ama tören kıtasına adam gibi bilindik şarkılar çaldıracaksın di mi? malum sen ilginç bir adamsın enteresan şarkılar bulup onları çaldırırsın çocuklara sonra bizde iptal oluruz. yani Japon tuvaletlerine benzemesin bu da
Bu arada birisi çıkıp Topiği MSN e çevirdiniz diye kızacak.
sevgi ve saygılarımla,
Arkadaslar sonunda gecen seneden beri almak istedigim makinaya bugun kavustum... 38.000 de bi canavar... suzuki gs 500 e...
ilgili topic actim...
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...tml#post683074
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
O topicte yazdım ama birde burada hayırlı uğurlu olsun diyimKazasız belasız SercanımÇok yakışmış cihaz sana...
08 Haziran Cuma toplantı topici ve halı saha maçı organizasyonu için topic açılmıştırLink;
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/31811-%5Bizmir-mt%5D-08-haziran-cuma-toplanti-hali-saha-maci.html
Valla haftasonunun yorgunluğu hala üzerimde. ama olsun değerdi. MT izmir harikasın
Harika ötesi hattaEylemlerimizin devamı gelecek...
Çok güzel dostluklar var ortada,bu şekilde ilerlemek işten bile değil.
forrap süperdi haftasonu seninde emeğine sağlık kardeşim...Wallace hocam sen "anlatılmaz yaşanır" dadında bi insansın keyifli sohbetin için teşekkürler...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)