gel gel bi gelen pişman bi gelmeyen
herkese kapım acık... ama bizim atolyede bazı canavar kılıklı adamlar var...
dikkatli olmak lazim...
abi ben secer, sana yollarım.. sen merak etme
valla kardesim ben bunu dusunmeden yazmısım... farklı olur diye tahmin etmistim ama hakkettende dedigin butun işleri yaptım, yalan yok... ulen harbi haa.. NASIL SİLİYODUM DERİLERİ
ben müdür falan anlamam, ama insan olarak cok saglam biri... biz ne modlar gorduk icinde insan yok, ve ne insanlar tanıdık mod u yok
ne modlar geldi gecti elimizden ama hicbiri forrab gibi sevilmedi
... şimdi Allah var sevimli cocuk yawww...gorunce insanin yanaklarını sıkası geliyoooo
abi nasılsın yawwww... hayırlısı olsun.... cok sevindim.. saglam makina
. cuma goruselim hem laflayalım hem motorunu kutlayalım... sen gelirken bi kac kilo tulumba da alırsın simdi
ben sana bi kapatacam gorcen gununu... nerdesin olum sen, bi istanbula gittin dizilere muzik yaptin diye havalara girme... tamam önün açıldı, ilerleyeceksin ama unutma arkanda ben varım... anladın sen onu...
gel artık geeeellllll....
valla ben bi cayla kalmam, iki gundur forrap a gidiyorum aksam yemegine... olmadı sana kahvaltiya geleyim, ordan Muzafferin yanina ogle yemegine giderim... aksam da Baran abide yeriz yemegi... ohhh beeeee ... ben cok seviyom bu grubu yawwww... i love youuuuu....
eee bakalım artık, ilk beni cagirmisdin hatirla... ehh biraz geciktim ama gec olsun guc olmasın... sen kendini biraz toparla yatıya gelecem sana
Kolpa yasıyon bu beyaaa, bu arada go kart mevzusunu bugun chatkutla black snakete konustuk... abi adamların yeri ve arabaları super... 10 dakkası 10 ytl.. + ısınma turu turnuva falan filan... pist egitimi.. bi cok sey de free... nescafe 1 ytl... halısahaa saati 45 ytl. daha bi ton muhabbet ettik... dusunun derim beyler...
hosgeldin Sami... arkanda bende varım, alp tunay sana hic bisey yapamaz...
arkadaslar bu arada sessizco nun mekana toplu gidelim, gittardando ordan yagmurluk almıstı, cok guzeldi, bize 20 den falan verirlerse super olur... vermezlerse dışlarız gruptan.. psikolojik baskı yapparız
ahhh be kardesim, demistim sana diyecem ama olmıyacak... ama hakketten kac kere dedim sana... neyse yazabildigine gore sende bisey yok...
cep telefonu kullanmıyosun bari beni ara yarında konusalim... bende bu konuyuu bi sorayım...
senin kaza yaptigini goren olmadıgına gore motoru bizim ayarsiz ın kullandıgını soyle...(hani benim yanımdaki surekli tek teker yapan arkadas, ibo) ve kazada senin arkada oturdugunu soyle... onun da o esnada tanıdık bi arac cagırmaya gittigini soyle... sanırım mahkemeye cıkacaksın... ve hic bi suclamayi kabul etme.. cunku ortada hicbi delil yok.. ama ilk once zafer motelden ibo yu bul...sanırım 40 yada 100 küsür bi ceza var onu odetecekler onu sen odersin.. olur biter... motor üstünde degildin ve seni goren olmadı... sen dedigimi yap...
Bu işin sakası hele hele alkolü hic yok Can! ! !
kazayı Çamlıkta mı yaptın? Ayvalıktan sarımsaklıya donen ilk viraj? orası mı? ara beni...