Vayyyy yakışır özer abime endurocu olduk demek yakışır mct nin yeri ayrı olsada kazasız belasız hayırlı olması dileğiyle güle güle kullan abicim
arkadaşlar haddimi aşmayan bir yazı yazdıgım için sizlerden özür dilerim.
iyi akşamlar arkadaşlar ben yatmaya gidiyorum
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
diploma eğitim sezonunun bitişinde verilir, ve o dönemi birlikte geçirdiğin büyüklerin imzalar,
daha tanışmadan bizi mt den mezun ettin hayırlısı.
May The Force Be With You
Sevgili tr.davutak yanlış yazmışsın yazıyı bi kontrol et istersen
bugece çok güldüm yahu yemın ederım topic aldı başını gidiyor hadi hayırlı akşamlar bende dukkanı kapar gider yatar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hata düzeldi sorun yok
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ne oldu cengiz abi niye kızdın işimiz biraz muhabbet biz ufagız affet.
herkeze iyi geceler ben dün kaza yaptım fakat trafik ekipleri geldiğinde yolun kenarında eve gitmek için araç bekliyordum kazayı gören olmadı alkollüydüm polis ehliyetime el koydu ehliyet e sınıfı alkolmetreye üflemedim onlarda beni doktora götürüp doktorun sözlü ifadesinden yararlandılar test olmadı yani fakat sonuçta ehliyetimi aldılar ve 2 yıllığına daha önceden yakalandığım için yani.e sınıfı ehliyetimi kurtarma şansım varmı sizce arkadaşlar ve polisler beni motor üzerinde yakalamadılar işlem yapmaya hakları varmıydı .cevaplar için teşekkürler.
ilgi gösterin gari topiğimize
başkalarının açtığı buluşma topiği 10-15 sayfa oluyo benim açtığım topiğede yazın yaw acık
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
rahmi amca sana karşı mahçup kaldık foça için akşam dönüş problemi olmassa cumaya şereflendirirsin umarım
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Herkese iyi geceler
merhaba izmir MT ...bende motorcuyum. toplantılarınıza katılmak istiyorum
nerde bu hafta toplantı ? teras cafe diye bi yerde sanırım cuma akşam saat 9 gibi orda olmaya çalışacağım...iyi geceler
chat kut bende motorcuyum toplanmak istiyom bende teras cafeye geleyim tanışalım dostum .
ha bi de yarın uyanamazsam şimdiden herkese günaydın. izmir mt
Cuma günü için herkese hayırlı cumalar. .
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)