aboo sadece 1800 kmcik mi tuh ben de en az 3000 falan bekledim toplantılar için mail falan mı atıonus yoksa burdan mı haberimiz oluo? hoş buraya abone olduk bana mail gelecek paso da yine de bilgi edinme amaçlı sorayım dedim.
aboo sadece 1800 kmcik mi tuh ben de en az 3000 falan bekledim toplantılar için mail falan mı atıonus yoksa burdan mı haberimiz oluo? hoş buraya abone olduk bana mail gelecek paso da yine de bilgi edinme amaçlı sorayım dedim.
arkadaşlar bu hafta nerde toplanacaksınız aklınızda bir yer varmı mesala sahil kenarı kordon gibi olabilirmi yinede siz bilirsiniz benimki sadece bir öneriydi herkeze iyi akşamlar
sen kendini rüzgara bırak o seni gidecegin yere götürür her halikarda haberin olur toplantılardan sen yeterki iste
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
İZMİR BİR toplantı yaparsa sesini duyarsınız merak etmeyin YERGÖK İNLER bizi izlemeye devam edin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Arkadaşlar eğer toplanırsanız ve beni de aranıza alırsanız sevinirim.Sizlerle tanışmayı isterim.
barıssardal ,SERHAN YORUK hoşgeldiniz aramıza....
As The Years Go Passing By...
Teşekkürleeeeeer.............
eyvallah kardeş. tabi toplantılara katılabilmem için ehliyetimi de almam lazım galiba :D yazıldım sonunda ama mayısa anca alıcam tabi. :s araba ehliyetim var da fark sınavını vermem lazımmış. lan ben ne zamandır motor kullanıom ne gerenk ehliyete dicem de 600 lira :D çok para. ceza vermeye değmes :S
bu kötü oldu işte ehliyeti almadan trafiğe çıkma motorla toplantıyada gelme, arabayla gelebiliosan gel yoksa ceza yersen bizde üzülürüz kardeşim sonra
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Motoru güvenli bir şekilde kullanabilmek için ehliyeete gerenk var.... Toplantılara katılabilirsin..İster motorunla istersen yayan...Ama gurup olarak ehliyeeti olmayanlarla gurup gezileri, gurup sürüşleri yapmıyoruz....
Aldıktan sonra aramızda yerin hazır...Zaten toplantılara gelirsen görüceksin....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Sevgili barissardal ehliyetsiz ve eksik evraklarla kullanmanı istemem.İnsanın başına neyin ne zaman geleceği belli değildir.
CENGİZ ABİ NE DİYECEM
abi cuma günleri toplantı var güzel de hani şöyle arkadaşlarla şehir içinde bir yer belirlesek cafe falan yolu düşen yada yolunu düşürmek isreyen ugrasa kim var diye baksa nasıl olur.mt cafe
iyi akşamlar milet ......
tr.davutak o zaman toplanmak diye nitelendirmeyip birliktelik diyelim...Alınma ya üzüldüm şimdi.............
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)