Kolpa'cım sana tek tavsiyem var;
İtaat et,rahat et...
Kolpa'cım sana tek tavsiyem var;
İtaat et,rahat et...
Kolpa, aynı dert bende de var ne zamandır nikah yapacagız benim hatunda tutturmus pırlanta diyor... 1 carat diyor baska bisey demiyor...
bak kardesim, gittim sordum ettim, 4.000 ile 5.000 dolar arası... Almanya da cok daha pahalı... en ucuzu rusyada dediler.. o zaman ampul yandı kafamda... lenn dedim ben 4.000 dolara rusya ya gider 4 hatunla nikah yapar buraya gelirim be dedim... dusunsene biri yemek yapar, biri masaj yapar, biri camasır yıkar, oburuyle de butun gun gezersin, hem de yeni endronla...
eger cok artislik yaparlarsa, özelden görüşelim... takma kafana... eger ben ayrılamam dersen birebir kopyalarız benim atölyede...
neyse arkadaslar pazar gunu günes batmadan önce sahilde herhangi bi yerlerde hep beraber günesin batışını seyrederek biseyler icmek isteyen olursa, haberleselim...
secenekler:
kordon, inciraltı, sahilevleri, guzelbahce, karşıyaka... karşıyaka uzak kalıyo gerci...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Yarın kahvaltı organizasyonu yapalım mı?
Sonrasında da biraz yol yaparız.
Katılmak isteyenlerin parmaklarını görelim.
1-bcoskunsoy
2-?
3-?
4....
herkere günaydın millet dün güzel bir akşam olmuş yarın için vascoyla böyle bir şey konuştuk geçen cumadan beri dışarı çıkmadım :( yarın biraz acısın çıkartayım diyorum...
bu arada tüm bayan arkadaşların dünya kadınlar gününü kutlarım....
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
yarın bi yere gidiliyomu bizden sonra bi karar alındımı? miss kolpa foça deyip durur siz ne dersiniz?
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
ÖNEMLİ !
MARCHOCIAS,nickli Muzaffer arkadaşımızın babasının hastalığından ötürü kana ihtiyaç duyulmakta.Babasının kan grubu A rh +,ancak hastane her türlü kanı kabul ediyormuş(takas sistemi şeklinde).Kan verebilecek durumda olup kan vermek isteyenler burada belirtirlerse sevinirim.
İsimlere göre ortak bir zaman ayarlanıp kan vermeye gideceğiz.
Yer neresi forrap ben b+ im
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim
bağış yeşilyurt devlet hastanesine yapılacak herkez için uygun bir zaman diliminde
toplanabilrsek iyi olur takas sistemi olduğu için babamın adına yazdırılacak bağışlanan kanlar forrap inde söylediği gibi her grup kan kabul ediliyormuş verebilecek arkadaşlar 0 554 709 41 60 ya da 487 95 03 cafe telefonundanda ulaşabilrler....
şimdiden çok teşekkür ederim..
ne zaman olursa hazırım konuştuğumuz gibi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
geçmiş olsun MARCHOCIAS allah acil şifalar versin
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Benim A+
Birazdan yemeğe çıkıyorum haberinizi bekliyorum
Bende kan vermek isterim saat 19:30 gibi işyerinden çıkacağım.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
MARCHOCIAS çok geçmiş olsun,acil şifalar.Arh+ benimkiside haberi bekliyorum o zaman toplu gidilecekse.
herkeze çok teşekkürler p.tesi günü annemler hastaneden kaça kadar kan verilebiliyor onu öğrenecekler p.tesi veya salı ona göre herkezin müsait olacağı bir zaman diliminde gidebiliriz...
cuma tıka basa toplantısında arkadaşlara yakınlıklarından dolayı çok teşekkür ederim sizlerle tanışmak mutlu etti beni
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Arkadaşlar yarın gezi planı olan varmı?
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)