sen az daha bekle köprüde ,
motorum beni aldatıyomu ve benim şifrem kaç peki
sen az daha bekle köprüde ,
motorum beni aldatıyomu ve benim şifrem kaç peki
May The Force Be With You
ben sizi birbirinize kaynatsam nasıl olur köprüdeki arkadaşım o köprüyü geçene kadar dayı de sen sonra düşünürüz şifre ise ( karmaçomalaktankarmançomalak ) bir daha unutma EMİ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ortak menfaatimi yakaladım ben salla şifreyi, şifreyi hatırlayan kim, söölesende aklımda tutmam, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdünüz bi kere,
demirlerimizi işleyip erkenekondan motorumuzla çıkalım hey hey de hey hey
demirler hazır kardeşim sen sadece bağlayacaksın senin işin kolay vay tunay ın haline mangalı var eti var alkolu var bu işin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
dimi ya adam gidiyo adaya çeşmeye geziye soora kalk gel sen tak demiri varmı ööle şey emeğe saygıyı hatırlatıp bi mangalını yiyelim dimi abi
yanlış anlamayın fuara gitmek çok istiyorum arkadaşlar.izmir torbalıdan ama bilet işi sakat.
günaydın herkese hayırlı cumalar
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Günaydınlar.. Hayırlı işler, Hayırlı cumalar arkadaşlar.. Akşam görüşürüz..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
sewgili kolpa,
msgın bana daha yeni ulaştı cengizzz bey yerine ben cwp vermek isterim.
ben pardon sewgiliniz sanırım rahatına düşkün bir insan sizi anlayabiliyorum ama sizde çabuk pes ediyorsunuz, beni pardon onu kandırmanın çok kolay bir yolu var her kızın söğlediği gibi "bu kadar uğraşmana ne gerek var hayatım, bana şukadarcık bişi versen yeter"
saygı görmek istediğin kadar saygı göster
Kolpacım geçmiş olsun
Sen kaşındın tabi..
Neyse ki alacağın enduro parasına o yüzüğü alma gibi bir şansın var,ya o para da olmasaydı?
Kolpa vur yumruğunu masaya abicim, sakın gaza gelmeee şukadarcıkla başlar buukadarcık olur sonraa diim saaa...(ezdirtmem kolpamı sanaaa)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kolpa, karmacoma, VaScO1925, TrTarık, EliteXC, Stain, böcek, rots, miss kolpa
Özelimize karışmayın dağılın leeyynn bu aile içi bişi
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Pırlanta taşlarıyla kaplanmış Kasklar çıkmış miss kolpa haberin olsun habersiz kalma
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kolpa vur yumruğunu masaya prensiplerini koy kardeşim, günde 20 dükkandan fazla gezmem de, motorla gezerken saat başı mola yaparım de falan, her zaman son sözü söyle "tabi hayatım" şeklinde ama,
ezdirme kendini
yoksa rots falan kurtaramaz seni .
valla öle masaya yumrukla falan olmuo be abi msaya son yumruğumu vurduğum yer nikah masasıydı o gün bugündür masaya yumruk vurulcak bir durum olmadı neden acaba herzaman son sözü biz erkekler söyleriz bu arada ( tamam hayatım )
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
tırstım pustum dokunmayın bana
başına gelmeyen anlamaz halimi
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)