abim çok yorulmuşş.. şuan uyuyorrr.. ;)
abim çok yorulmuşş.. şuan uyuyorrr.. ;)
GiDen GitMiştiR, GitTiĞi aN bitMiştiR...!!!!!!
valla Aykutcum koyuyorum resimleri ama Cengiz agabeyin destegi lazim biraz
zaten tav olmaya basliyom Ali'ye...iyice gazlamayın... germeyin beni.. kurmayın daha cok... tekerin altina koyup kafasını,,,, patinaj cekecem ustunde
seni mi kırcam abi ustune de senin su kemanı verirsin... anlasiriz...
para vermiycen de ne vercen?
iste bak bu VaScO nun kafası harbi calisiyor iste... ticaret adami bu... pratik zeka... zaten benim motoru o gun gordu, aldı hemen ısıgı...
Davut sende acele et, cabuk gel yoksa İzmir karısacak...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Kaç paraymış bu sercan?...Yakışıklı motor.... Beğendim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
one abi öle ya git öl :D çok baba makina ama alternatif var muhaa :D
aman tanrımm bu ULYSSES XB12X deilmi¿ bir canavar uglychild
Bu motorda ali için fazla pek bi yer yok gibi
Buell Ulysses XB12X Motorcycle
2006 Buell Ulysses XB12X
MSRP: $11,495
2006 fiyatı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
sercan korkar kardeşim bundan bizim ekip...kaldıramayız bunu
patlak bu motor sercan baksana eksozu bile eğri biz dümdüz adamlarız eğri bize ve gruba gelmez kardeşim kendine grup ara bunu alırsan ridergirl diye bir site var sana tavsiyem
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yanlız arkadaslar 1.ci resimle 2. resim arasinda bayagi bi fark var... ben birinci resmi sey ettiydim...
Abi Abd de 12.000 civari da Turkiye gelisi bayagi bi masrafli oluyo... ben bunu Almancı isi yaparim, doya doya bineriz
Kocum bi de yazdıklarını anlayabilsem sana da cevabım olurdu ama neyse... bi dahakine...
Vasco amerikan vari bi yaklasim bu aman tanrım... ohh my god hesabı olmus seninki de... Ali artis olana kadar, album cikarana kadar, çinli makinasını anca yaptırır... zaten benim motor Ali'nin sayılır... (boyle laflarla gelecege yatırım yapıyorum)
valla anlamam Aykut, bu motor hepimizin sayılır, her cuma toplanti da 3-5 er ytl verseniz ne olur ki sanki... hani cuma gunleri camii cıkısı para atarlar ya kutuya... o misal... hepimiz birimiz birimiz hepimiz icin...
siz daha yenisiniz ama mt de durum boyle.. paylasımcılık, yardım severlik... insan kankası boyle motora binsin diye neler yapmaz ki
abi egzos yamuk mu? ben daha egsozun yerini bile bulamadım neyse isvicre de gormustum bu aleti, bayagı bi ısınmıstık birbirimize, hic ayrılasım gelmemisti... ama kader işte... karsılastık yine
tavsiyene gerek yok abi, ben yeni bi grup kurcam zaten... öz İzmir mt ya da HAKİKİ MT iZMİR... ikisinden biri...
iyi kötü herşeyi paylaştık o zaman bu haberi de burdan vereyim..Davut şuanda iyiymiş görüşmesi çok iyi geçmiş büyük ihtimal bidaha görüşmesi olmucak..iyi dilekleriniz için teşekkürler..
Sabah Sabah güzel haberler harika inşallah hayırlı olur..
Mt izmir kardeşlerime Günaydınlar..
BMWM3POWER günaydın sanada kardeşim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
herkeze günaydın mt izmir ailesi sitede baya güzel haberler okuyorum sabah sabah
bu arada dün yine güzel güzel ziyaretçilerim oldu paylaşmadan geçemicem WALLACE ve müdürm FORRAP im çıkıp gelmişler tekerlerine sağlık yine çok güzel bir muhabbet oldu erhan yine kahveler içildi baba ama sen yoktun :(
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
Republic of FENERBAHÇE
Sevgili Kumita ailesi;
Davut'un görüşmesinin iyi geçmesi beni de sevindirdi.
Umarım en kısa zamanda aramızda olur.Kendisine selamlar
Pınar cım iyi haber için teşekkürler,çok sevindim
Davut umuz yakında yine gelir,rrrnnn rrrr rr yapar..
Biliyorduk zaten operasyonun çok iyi geçeceğini,Davut söz konusu sonuçta öyle ufak şeyler yıldıramaz kardeşimizi
davut arkadaşımıza hayırlı olsun çok sevindim sabah sabah süper bir haber
bir galatasaray lı olarak fenerbahçe camiasına başarılar diliyorum
dün çok iyi oynadılar
pınarcım canım benim iyi haberlerine cok sewindim, bugun msn de görememiştim seni ii oldu söölediğin, sende kendine dikkat et bu arada
saygı görmek istediğin kadar saygı göster
Davut simdi bi de fazer ceker altına, deme di demeyin o zaman önümüzdeki hafta toplantı topigini Davut acsın artık... bi toplasın bakalım bizi
cok cok cok cok gecmis olsun...
adaşım davut cabuk iyileş.hep beraber benim lokantaya gelin karınlarınızı doyurayım özel kendime ait olan yemeklerden yapcem size.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)