Paslı çivi neden? Arabayı passız çiviyle çizsen ne oluyor paslı çiviyle çizsen ne oluyor ?
Tetanoz mu kapsın diye uğraşıyon araba
Paslı çivi neden? Arabayı passız çiviyle çizsen ne oluyor paslı çiviyle çizsen ne oluyor ?
Tetanoz mu kapsın diye uğraşıyon araba
Hoşbulduk arkadaşlar ;
Akşam ki toplantı çok güzel geçecek inş mütiş bir çarşamba gecesi bizi bekliyo
Yok baba gelmiyorum çay yoksa bende yokum. Ya da termosumu alır gelirim...
Ya dostlar burda, havalar güzel, zemin müsait sevdiğim insanlar toplanıyor, sevmediklerim kendi dünyalarında daha ne olsun be Lodos. Çiçek açarım tabiki, yakında meyve bile veririm.
tahmin ediyorum bu gece çiçeklerin en güzeli senin yüzünde açacak
inşallah en güzel gezi ve etkinlikler pek yakın bi zaman içerisinde MT çatısı altında bizler sayesinde gerçekleştirilecek
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
hadi bakalim hayirlisi, wallace bakti bu sene evleniyor, donus yok, o yuzden son bekarlik turlarini atiyor...
bu arada arkadaslar ben gittardando yu coooook ozledim, tamam herif uzaklara gitti ama hic mi internete girmez yahu....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Selamlar arkadaşlar
İzmirde buyuk yenilik;
çeşme otobanında seferihisar ayrımını gectikten sonra SHELL petrolün yanında sizin çin hizmetinizdeyiz
----Sürüş Teknikleri Eğitim Pisti
----Araba ileri,guvenli,defansif sürüş programları
----Motosiklet basic sürüş,guvenli sürüş,ileri sürüş,pist eğitimi
----24 saat açık Go-kart
----Cafe
----Restaurant
----Çocuk parkı
----Paintball
Bundan sonra faaliyetine STEP(Sürüş Teknikleri Eğitim Pisti) adı altında devam edecek olan pistimizdeki tüm aktiviteler siz üyelerimize %10 indirimlidir....
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Çağatay bize de artık bi güzellik yaparsın,düz duvara motorla tırmanmayı öğret,en güzeli o olacak hehehe şaka bi yana uğrayacam yanına,Bilgilendir bizi...Kolay gelsin
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
sokemon, hayirlisi olsun kardesim bu arada motorcuyum diye gezenlerinde bu egitimlere katilmasi sart... en basta ben... ama %10 isi az... biraz artir sen su isi...
sercan mıcırlı yolundan tut toprak yol virajlarına kadar pistimizde hersey mevcut %10 işi ise konuşulur mesela sana %5 olabilir
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
sercan kardeş nezaman yapıcaksın selçuk efes, tarih bellimi bekliyorum haberini
Ride your way
Arkadaşlar hepinizi selamlıyorum Marmaris'ten, kendinize çok iyi bakın, Ekim'de görüşürüz...
...Sergerdan...
GitardanDO bizde seni selamlıyoruz bak sercan seni özlemiş hiç yazmıyor diye şikayet etti bi topikte. Arada bir ses ver ziyaretine geleceğiz kardeşim.
Sokemon;
Size de bu yakışırdı. Süper olmuş İzmir için büyük bir kazanç.
sokemon hayırlı olsun dostum. en kısa zamanda yanına uğrayacağız.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
kardesimmmmmm, valla billa cok ozledim seni, inan İzmir de belki cok ziyaret edemiyodum(aslinda bayginlik geciriyodun beni gormekten) ama en azindan biliyodum, yakindaydin... sen gittin gideli ne siirler yazdim ne besteler yaptim dostluk adina... benim saz arkadasim Gittardando... senin yerini ne wallace in Cem Karaca sarkilari ne de sokemonun 'oozze'sarkilari dolduramaz...
sokemon, ben ilk once pistte bi tur atayim, paranin yarisini baslayinca diger yarisini da iyice ogrenince vereyim... olmaz mi?
hedowich, kardesim ben hafta ici gececegim oralardan, sen musaitmisin hafta ici... sanirim pazartesi aksami izmir de olurum...
e e e e hafta ici bulusma yapmak isteyen var mi arkadaslar?
peki bana Fatma diye bi sarki var onu calarmisin...
'''butun erkekler domuz ve butun kizlar domuzu severler''' calarsan gelirim
gelipte aramamazlik yaparmiyim hic... hatta rise a da bi ugrayip sercedando yu teselli edelim, malum nisanlisi Marmariste... hem biraz muhabbet edelim yaw, ozledim muhabbetinizi...
goruselim,
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)