davut'un sana özenip 5 liraya motor yıkattığı bir yer vardı,bildinmi neyse o gelsinde ben hem onunkini hem kendiminkini,hem senin hemde hügo'nunkini yıkarım
bu da olabilir bak cenkis abi
braderim bana da yapmıyor öyle süprizler cenkis abi,üzerinden 1 ay geçince söylüyor,geçenlerde sizin oradan geçtim diye
kardeşim arada benim motoruda kaynatamaz mıyız yaw? çok kirlendi.
Chengüzz mü unutur o ancak yolda denk gelirsen pis sıkıştırıyor ford pikapla. bi kaç kere başıma geldi. dibime kadar girip korna çalıyor sinirlendim bi yavaşladım ve baktım ki chengüz muhabbete yolculuk yaparken devam ettim.
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
iyi akşamlarr mt ailesi.. abim şuan Gata da cok iyi ağırlanıyormuşş. abimin şiledeki silah arkadaşları yalnız bırakmıyorlarmışş.. ordaki beyin cerrahı sinus kanalları kendini yenilicek deyip ameliyatta sinüslere dokunulmamasını söylemiş. sabah 8 de ameliyata girecekmiş ameliyat biraz uzun sürebilirmiş(8saat kadar) sonra 1 gün kadar tahmini yoğun bakımda kalabilir denmiş.. zamanla görücezz.. iyileşmemesi için bi sebep yok şuan içinn...
GiDen GitMiştiR, GitTiĞi aN bitMiştiR...!!!!!!
Ameliyatın başarılı geçeceğinden eminim
Bilgilendirme için teşekkürler Emine
burda mt ailesindeki herkez davut arkadaşımızla herşey yolunda gidecektir eminim..
yeni ve sevindirici gelişmeleri bekliyoruz...
Emine guzel haberler almak guzel, Davut un orda da arkadasları olması daha da guzel... Davutta bu guc varken herseyin ustesinden gelir...
8 saat korkutucu degil, ben bile elimden ameliyat oldugumda 4 saate yakın surmustu... yada ben anca ayıLmıstım.. uyku tatlı gelmisti herhalde...
Davuta cok cok selamlar... cabuk gelsin ona bi Bodrum borcum olsun
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
özledik valla gel hem konuşuruz kafanı dağıtırsın hem davutun sandalyesi boş kalmaz KUMİTA AŞİRETİ olarak bulunmalısın aramızda pınarıda kandır gelsin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Gelir tabiiki.... O geceki onur konuğumuz olur.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
davud un olayı yeni okuyorummm
kardeskumita çooookkk geçmiş olsun dileklerimi iletirsen davuda sevnrm
manisadan özlem dersinnn
yazılanlardan anladığım kadarıyla şuan ki gidişatı iyi
tehlikeyii atlatmışşş
en yakın zamanda iyileşipp döner işalkllah aramıza
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Günaydın arkadaşlar iş yerlerinde olanlara Allah hayırlı iş versin, Hayırlı CumaLar.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
selam mt ailesi bugün izmirde güzel bir hava var eminim akşamki buluşmayada yansıyacaktır bu güzellik biraz geçte olsa aranızda olmaya çalışcağım akşama görüşmek üzere...
Bildiğimiz üzere, Kumita bu gün ağırlandığı yerde , 08:00 den takriben 16:00'ya kadar bir başka odaya ziyarete gidip ordaki heyetle bir kaç saat geçirecekti,
bir süre önce öğrendiğim bilgiye göre; ziyaretine gideceği ekibin başka misafirlerinden kaynaklanan bir yoğunluk yüzünden bu günkü randevusu p.tesi veya salı gününe ertelenmiş.
May The Force Be With You
biraz önce yanımdan ayrılan Gittardando kardeşime ziyaretinden dolayı teşekkür ederim... motor konusunda verdiği bilgilerden ve istediğimn bir parçayı kırmayıp çaldığı içinde ayrıca çok teşkkürler hem motor hem gitarda ondan alacağım çok bilgi var akşama görüşmek üzere...
MARCHOCIAS kabul günlerindesin bu aralar valla gelenin gidenin eksik olmuyo...
örnek bir inşaatın altında olmanın etkisi var sanırım
merhaba arkadaşlar...
mt ye pek giremiyorum sizler benden önce haberdar olmuşsunuz...ben de olayı burdan değilde davutun amcasından duydum..istanbula sevk edildiğini..başka şeyler de söledi ama iyi olacağından asla şüphem yok. iyi olacak iyi...ASLAN davutum benim...
davut kardeşimizin bir an önce iyileşmesi ve aramıza dönmesi dileğiyle...
As The Years Go Passing By...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)