hadi hayırlısı,dilerim en kısa sürede sağlıklı bir şekilde aramıza döner ,daha motorları yıkatmaya götüreceğiz davutla
hadi hayırlısı,dilerim en kısa sürede sağlıklı bir şekilde aramıza döner ,daha motorları yıkatmaya götüreceğiz davutla
Şu operasyon sonrasında ne kadar zamanda iyileşecek diye Ajda Pekkan'ı arayıp sorsak mı acaba? (Hani o çok oldu ya)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Arkadaşlar İzmir Mt nin bir geleneği bir saygı ve sevgisi vardır. gerek toplantılarda gerekse gezilerde yada forum da bu saygınlığa çok önem verilir. biz öyle bir grubuz ki tamamen kardeşlik ve sevgi ön plandadır. o yüzden gerek forumda gerekse beraber geçirdiğimiz zamanlarda lütfen buna özen gösterelim. Grubun en eskilerinden olarak bu grupta bu tip konuşmalar yapmaya ara ara gerek duyuyorum yeni gelen arkadaşlarımızında bu konularda bilgilenmesi açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Grup huzurunu bozacak fevri hareketlerde zaten yönetim gerekli müdahaleyi hemen yapıyor.
ilgili arkadaşlarla görüşüldü hatalar düzeltildi yanlış anlamaya mahal verecek bir durum yok
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
günaydın herkese Davut İstanbul da şuanda. Herkese çok slm söylememi istedi.En kısa zamanda iyi olup yanınıza gelicek.Sanırım çok özlicez onu..
a.s davut abım ıyı olsunda yıne beraber yol yapıcaz yazda gelıyo...
hayırlısıyla bı ıyıleşsın toparlasın kendısını..
Sevgili MT üyeleri;
Yazışmalarımızda zaman zaman yanlış anlaşılmalara neden olduğumuzu özellikle de bu anlaşılmanın tarafımdan olduğunu gözlemlemekteyim.Bundan sonra konu ne olursa olsun daha dikkatli olacağımı bildirmek isterim.
Bunun yanında Davut arkadaşımızın başına gelen olaya her ne kadar kendisini sizin kadar uzun tanımasam da en az sizin kadar üzüldüğümü ve ne kadar büyük bir tehlike attlattığının bilincinde olduğumu da belirtmek isterim.
Dün akşam yazdığım esprinin amacı yaşadığımız gerginliği biraz olsun azaltıp olayı biraz daha magazinsel bir ortama taşımak ve okuyanların dudaklarında hafif bir tebessüm yaratmaktı.Eğer bu yazdığım açıklama içinde de bazı kişileri üzdüm yada kızdırdıysam şimdiden özür dilerim.
Günaydın Mt izmir.. bugun perşembe pazarı hatayda gene akşam yemeğinde balık var perşembeleri bu yüzden severim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
keske herkez bunu diyebilse ama arkadaslarda haklı, espri iyi olmamıs... ama bunu anlamakta ve ozur dileyebilmekte bi buyukluktur... umarım son olur...
arkadaslar herkes hassas... ama ilk firsattata da kimseyi asmayalım,- belki bana karsı cıkanlar olacaktır ama bu boyle... uyarıları ozelden yapıp bu forumunda guzelligini hala saklayabiliriz... bundan tam bir sene oncesinde bu forumda yazılanları belki bi kısmınız bilmez...
EMİNE Davut a cok cok selam soyle benden,- Davut u kafaya takmıyorum artık, haberi olsun, cunku biliyorum ki taş gibi... onceden bildigim gibi...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Davutumuza şimdiden geçmiş olsun,ama ilk günden itibaren moralinin ve bünyesinin nekadar sağlam olduğunu bize gösterdi.Ailesini,silah arkadaşlarını ve bizleri daha fazla üzmediği için kendi adıma teşekkürederim Davut.
Bundan sonrası beklemekle geçecek şimdide sabırlı olma zamanı, tekrar geçmiş olsun.
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
sevgili Davut kardeşim..
acı olayı dün arkadaştan duydum. Astsubay bir genç kaza yapmış dediler. neden bilmiyorum ilk aklıma sen geldin. hemen üssü aradım akşamda gittim, onayladılar. çok üzüldüm. kardeşim sen neşenle hepimizin neşe kaynağıydın. buradan ailesi ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşursun.. allah şifalar versin.
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
bugün ani bir ziyaretle beni sevindiren cengiz abime burdan çok teşekkür etmek istiyorum gerçekten çok güzel bir sohbetti doyumsuz sohbetin ve anıların , verdiğin bilgiler ve stickerlar için tekrar teşekkür ederim umarım yarın devam ederiz...
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
Chengüzzz bana niye uğramıyorsun kardeşim. bak bucadayım hergün
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)