9 eylülde yer boşalana kadar dimi ?
Bende birazdan yeşilyurt'a görmeye gidecektim Davut'u.Ziyaret olayı açıklığa kavuşursa bildirin burdan lütfen...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Sevgili kumita ailesi gelişmeleri forum üzerinden ben de arkadaşlar gibi izlemeye devam ediyorum.Davut uslu durmadığı için ziyaret etmiyorum.
Bulunduğu servisten (ki en önemli olanı) sağlıklı bir şekilde taburcu edilmesine çok sevindim.Daha önce de belirttiğim gibi bundan sonrası eski yakışıklılığına kavuşması için gerekli olan operasyonlar.
Kendisine çok selamlarımı iletirseniz sevinirim.
Olay ne bilmiyorum ama gecmiş olsun
Arkadaşlar, kumita'yı İstanbul GATA'ya sevk ettiler. Üniversite hastanelerine sevki zaten imkansıza yakındı. Burada birkaç arkadaşla konuştum, major cerrahilerin iyi halledildiği bir plastik cerrahi ekibi (aslında birden fazla plastik cerrahi kliniği varmış) mevcutmuş. Oraya gittiği için ben daha fazla sevindim.
Üç boyoz bir kola
Rigel hocam biz anlamayız ama sen sevindim diyosan iyi bi gelişme olmuş,
tek sorun bi süre göremeyecek olmamız ve iyice özlememiz,
En iyi ellerde en iyi şartlar altında bu aşamayı atlatsın da gerisi önemli değil.
May The Force Be With You
arkadaşlar abim çok geldiniz artık gelmeseniz de olur diyor.. ziyaret imkansızmış zatenn.. ben de şimdi gidicem ama göremicem sanırım.. yarın sabah 8.45 uçağına bilet almışlarrr.. nasıl götürürler onu da bilmiyorummm babam bi çaresine bakmıştırr.. ben hepinizin yerine az önce sesini duydummm.. annemle tlfda konuşurken gelmelerine gerek yok diye arkadan konuşuyorduu..
GiDen GitMiştiR, GitTiĞi aN bitMiştiR...!!!!!!
.................................................. ...........................
umarım arayı fazla uzatmadan hemen sağlığına kavuşup gelir.
bugün öğleden sonra izin almıştım ziyaret için ama miss komita askeri hastanede ziyaretçi almıyolar deyince gidemedim.
bize yeni gelişmeler oldukça yazarsın biz sürekli telefonla rahatsız etmiyelim.
Kumitamın İstanbul GATA ya sevk edilmesi iyi olmuş.Orada daha iyi ilgilenileceğine inanıyorum.
Bir an önce iyileşip aramıza döner umarım.Yoksa da biz İstanbul a gideriz Davut umuza
Hastane de ne kadar kalacağı belki şimdiden belli değildir,ancak ortama süre söylenirse lütfen haberdar edin.Ona göre ufak tefek düşüncelerim var
Bilgilendirmelere devam edelim daima..
Fuara gidiyoz diye çıkıp davutu alır geliriz diyosun yani
O ve onun gibi bazı şeyler
Ne kadar kalacağı bir belli olsun hele,her yerde ayağımız var malumYaparız birşeyler..
istanbul nedirki davut için olsun ben çine giderim onun için, istanbulda boğazda balık yiyeceğime çinde suşi yerim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Az önce hastanedeydim.... Annesi ve kardeşiyle konuştum... Durumu morali iyiymiş.... İstanbula gitmesine bende çok sevindim...Gata nın şartları daha iyi sanıyorum....
Bu arada kardeş kumitayla kaybolduk yaww.... Hataydan konağa inelim dedik teleferikten inmişiz.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
angaralıyla yola çıkan izmirde kaldığına şükretmeli keşke seferihisar üzerinden gitseydiniz konağa
CENGOMOTO
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hayırlı uçuşlar davuta umarım geri döndüğünde bizi tanımamazlıktan gelmez ( yakışıklı olacak ya bizim gibi eğri büğrü adamları ne yapsın )
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)