güünnnaaayyddıınn mt izmir herkeze güzel sıcak başarılı ve bol bol 2 teker üstünde bir hafta olur umarım bugün neşem yerinde sanırım sonunda şubat ayından kurtuluş haftasına girdiğimiz için tüm arkadaşlara iyi haftalar
güünnnaaayyddıınn mt izmir herkeze güzel sıcak başarılı ve bol bol 2 teker üstünde bir hafta olur umarım bugün neşem yerinde sanırım sonunda şubat ayından kurtuluş haftasına girdiğimiz için tüm arkadaşlara iyi haftalar
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
Herkese günaydınlar,hayırlı haftalar dilerim.
herkese günaydın ve iyi haftalar diliyorum...
As The Years Go Passing By...
Yaw şu dilek işlerini bir kenara bıraksak......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
o zaman hafta içi mangal yok diyenlere bi mangal oyunu
http://www.oyunlar1.com/games.php?flash=1442
http://www.oyunlar1.com/games.php?flash=2045
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
millet ben cafede tek kalma sorunum olduğu için birtürlü toplantılara katılamadım sizlerle tanıştığımdan beri ve aklıma burada buluşmak geldi eğer mümkünse mt izmir grubundaki tüm arkadaşları mekanıma davet ediyorum en azından gelebilecek olan arkadaşlarla burda tanışma fırsatı bulurum forrap konuyu duyurularada taşırsan adıma çok sevinirim vasco (erhan ) yeri biliyor şirinyer girişinde nato karşısında kemal sunal parkı içinde cafe SILA NET CAFE
ne zaman isterseniz ben hep burdayım babamın sağlık sorunları nedeniyle bir süre daha toplantılara katılayamayacağım için çare olark bunu düşündüm katılım olrsa çok sevinirim
c4mell@hotmail.com ve 05547094160 gsm den istediğiniz zaman ulaşabilrsiniz görüşümek dileğiyle....
Abla kumita , Kardeş kumuta , miss kumita
Ben sitenin dedesi güreli ( Rahmi Ergenekon ) Hatanede yatmamış olan arkadaşlarımız , sizin sıkıntınızı pek anlıyamaz. Ameliyat öncesi ve sonrası bir müddet ziyaretine gidilmemelidir . bu benim şahsi kanaatim. zira ben öyleydim ziyaretçim gelmezse üzülür geldikleri zaman ise gitseler de biraz istirahat edebilsem derdim. bu yüzden ziyaretçi kabul edebildiği zaman gelmek istiyorum.İnşallah eski sağlığına kavuşacak ve yine aramızda olacaktır. bunu düşünerek sizlere yinede büyük geçmiş olsun , daha kötüsü olabilirdi verilmiş sadakası varmış.
Selamlar herkese motor dünyasında yenıyım arastırdım en koklu ve genıs form buymus bende geldım.Herkese merhabalar Karsıyakalı yım 25 yasındayım
Rahmi abi'nin dediği gibi ameliyat olup hastanede yatmayan bilmez.Diz ameliyatımın ertesi günü gelen çoğu kişiye teşekkür bile edemedim.Biraz daha iyi olduğunda ziyarete gitmek daha mutlu edecektir onu.O zamanı da bekliyorum ama kısa zamanda kendisini toparlayacağından da eminim.Geçmiş olsun Tekrardan ...Allah acil şifalar versin
:pr::pr::pr:
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
selam izmir mt hepinize iyi haftalar.
Yeni gelen arkadaşlar için bunu yazmamın faydası olacaktır bilgilendirme adına;
ÖNEMLİ !
Gruba katılım İzmir MT de şöyle oluyor arkadaşlar;
Önce bir buluşmaya geliyorsunuz(kesinlikle gezi değil,ilk başta bir toplantıya gelmeniz gerekiyor),eğer buluşma sonrası gruba uygun olduğunuz düşünülürse gruba tam olarak katılmış oluyorsunuz.Zaten ondan sonrasında ne siz grubu,ne grup sizi bırakır
Olur ya,biz sizi beğeniriz,siz grubu beğenmezsiniz,ona da saygımız sonsuz..Şimdiye kadar örneğini yaşamamış olsak da bu ihtimal de var tabi ki.
Takdir edersiniz ki gruba gelmek isteyen herkes gruba uygun olamayabiliyor,bizde gruba uygun olmayan kişilerin gruba dahil olmasına izin vererek bu yakaladığımız kaliteyi düşürmeyi göze alamayız.
Umarım anlatabilmişimdir.
Görüşmek üzere..
iyi akşamlar arkadaşlarr.. abimin beyin cerr. işi bitti.. bugun öğrendik.. yani beyindeki problemi atlattık... şimdi abimi operasyona almak için bi hastane arıyoruz.. aynı hastanede ameliyatı olmucak yani.. az önce ssaat 21.00 gibi bizim canımız kedimiz tom kollarımda öldü.. çok kötüyümmm yaaa.... 4 sene baktım ben ona....
hadi geçmiş olsun davut için çok sevindim ve bir yardımımız olursa hastane aramakla ilgili mutlaka elimden geleni yapmak isterim... tom içinde üzüldüm emek verdiğin bir varlığın elinden yitip gitmesi kötü birşey ama kendini fazla yıpratma abinin sizin moralinize ihtiyacı var
Geçmiş olsun,Kumitam yavaş yavaş iyileşiyor,olması gerektiği gibi
Tek tek herşeyi atlatıp aramıza en yakın zamanda eskisi gibi,hatta eskisinden de iyi dönecek buna inanıyorum
Hastane için Berkant hocam la görüştünüz mü ? Onun önerisi olabilir..
Kediniz için üzüldüm.Davut fotoğrafını koymuştu siteye.Hasta olduğunu da yazmıştı..
Üzüldüm gerçekten.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)