Bu gün de ben çok kızdım... Hiç susmak bilmiyor yaa.... Güzel birşey ama konuşmaması lazım.... Herkesten rica edelim o zaman birkaç gün ziyarete gitmeyelim.....
Lütfen gitmeyelim ziyaretine.... Konuşması çok zararlı....
Bu gün de ben çok kızdım... Hiç susmak bilmiyor yaa.... Güzel birşey ama konuşmaması lazım.... Herkesten rica edelim o zaman birkaç gün ziyarete gitmeyelim.....
Lütfen gitmeyelim ziyaretine.... Konuşması çok zararlı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
davut biraz konuşacaklarını biriktirsin biz onu iyileşince susturmayız DOKTORLAR VE BİNBİR GECEYİ baştan sona ona anlattıracağım cesur cevizli sucukları alacak alp ER 5 le yaptığı gezinin tüm ayrıntılarını soracak ben dayun la yaptığı geziyi anlattıracağım yani hiç susturmayacağız şimdi sessiz kalma zamanıysa BEKLERİZ yeterki davut iyi olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
davut kardesimize gecmiş olsun
Kumita45 kardeşim çok büyük geçmiş olsun... yarın için Sercan'ı arayıp ziyaretine gelmeyi planlıyordum ama dinlenmen lazım çenen durmuyormuş maaşallah
anlaşılan tutkundan vazgeçmemişsin ama nolur daha dikkatli ol!!! Allah bundan sonra daha büyük kaza bela vermesin.dualarım(ız) seninle... önce Allah sonra doktorlar yardımcın olsun.
ki sevgilerin birleşmesinde bu acılar vesile olmasa, acılar olmasa yani ama 'hayat' diyebiliriz sadece tek kelimeye sığan büyük acılara... her daim seviliyorsun bunu da çok iyi biliyorsun zaten.
Allah'a emanet ol
arkadaşlar ne olur sizler de dikkatli olun... hatalı kullanıldığı anlamına gelmiyor tabi her kaza ama başkalarının hataları da zarar yazıyor ömrümüze...
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
gelelim izmirdeki evim mt izmire, geliyorum diye tel ettim cengize(APV41) ulaşabildiğine haber vermiş sağolsun genede bayağı kalabalıktı, izmir mt herşey için çok teşekkürler aranızda uzun kalamadım yolyorgunluğu uykusuzluk ve kuşadasında randevum olduğundan kaklmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın buyüzden,yeni arkadaşları tanıdığm için ve eski dostları tekrar gördüğüm için çok mutlu oldum ayıdığınız zaman için çok teşekkürler.
uglaıd (sercan)kardeşim almanyadaydı özlemiştik kendisini onuda gördüğüm iyi oldu kosova yolculuğumuz olak kendisiyle müsait bir zamanda demi sercan
alp_tunay (alper) ankaradan geldi ama çabuk adepte oldu izmie mt ye halaolsun,onu görmekte çok gizeldi çay için teşekkürler alper ödemeyi ben yapmadım sana bıraktım
işte tuncer (forrap)benim motora ykıştı valla izmir mt nin ençok çalışanı herşeyiçin teşekkürler kendisine
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Valla dün Davut konuşmadan duramadı,beni görünce de konuştu baya,kendimi suçlu hissettim yahu,gerçekten susmuyor Bir müddet gidilmesin ziyaretine denildiği gibi..
Bizde zaten 2-3 dakika yanında durduk yormamak için.
İyileşsin,zaten o istese de biz yalnız bırakmayız onu
Koca MT ailesi var arkasında
Ümmet abi,iyi ki geldin dün.Kısa da olsa hasret giderdik 1 ay sonra görüşürüz
Fotoğraflar için teşekkürler
vay ümmet abim bir ışınla gelmiş geçmiş izmirden.. haberimiz yoktu.. malum izmir mt de bende yeniyim.. insallah birdahaki sefere görüşmek üzere.
ümmet abi resimler için teşekkürler...biz dostlarla o kadar çok görüşüyoruzki artık resim çekme maakina taşıma alışkanlıklarını bıraktık...iyiki senin makina varmış...yine bekleriz
tuncer yakışmışsın ümmet abinin makinaya...toton değdi o makinaya artık durmazsın yerinde gezer durursun
karmacomayla masa altından gizli gizli mekana dışardan soktuğumuz kolayı içiyoduk...meğersem tepemizde güvenlik kamerassı varmış
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum anlayışla karşıladığınız için.Davut'un aklı hep sizde yazdığınız pankartı 1o kere okuttu bir kartonda biz astık gelenlere yazmak mecburiymişÜmmet Abiyle tanışmak çok istiyordu bir dahakine artık kendinize iyi bakın en kısa zamanda yanınızdayız dua edelim çabuk iyileşsin..
davutumu görmek isterdim doğrusu...
As The Years Go Passing By...
bugun abimin gözlerindeki şişlikler baya inmiş gördüm... canı sıkılıyormuş yatağı şekilden şekile sokuyormuşş.. göz kapaklarının altına kırmızı sürme çekmiş gbi morluklar var.. bugun çok tenhaydıı anlayışınız için tşk ederm.. günlük aranızda anlaşıp 3-5 kişlik gruplar halinde gelseniz olur.. salı günü büyük ihtimal ameliyata alcaklarrr..
saol kardeskumita biraz daha rahatladı içim...adım adım iyileşiyo demekki davut...nete girme fırsatı yakaladıkça bizi bilgilendirirsen seviniriz...çok selam söyle sürekli onu düşünüyoruz
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşkumita, Aykut'un da dediği gibi vakit buldukça bizi bilgilendirirsen seviniriz
Kumitamızı bizim için öp,selamlarımızı ilet,bir an önce iyileşsin onsuz grubun tadı çıkmıyor..
Davut'a ikinci bir doğumgünü partisi şart oldu arkadaşlar Bir de estetik yapılacak, artık Brad Pitt mi olur, George Clooney mi olur orası bilinmez...Sonra bakmaz bizim yüzümüze. Neyse canım sağlığına kavuşsun da yüzümüze bakmasa da olur...
Kardeşim aklım sende, hadi bir an önce dön aramıza...
...Sergerdan...
Ulen bu adamı şimdi estetik yapacaklar ya ameliyatta dosyalar karışıp operasyon sonunda karşımıza 90-60-90 olarak çıkmasın
abi dosyayı karıştıran adamı doktor yapan zihniyete LAMA olayım...
iyi olacak, iyi olacak... Dönüşü muhteşem olacak Davut'un bakınn görün...
Yine rrrrrınnnn rrrnnnnn yapacak motoru
...Sergerdan...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kardeskumita ve misskumita, bu günde görmeyi planlıyodum ama tavsiyeniz üzerine evde bekledim, iki gün arayla gördüğümde gözlerindeki şişlerin bariz bir şekilde azaldığını görmem sevindirdi beni, davutun çok sağlam bünyesi var, bu gün görmesekde hızla iyiye gittiğini düşünerek teselli oldum,
sööleyin ona o hele konuşmanın zararlı olmadığı duruma gelsin susup saatlerce dinleyeceğiz onu
uleyn şark köşesinde duvara çorap, çarık asılır, kamera asıldığı nerde görülmüş hiç otantik değildi
May The Force Be With You
Hayırlı geceler MT izmir... Yarın Hafta başı herkeze hayırlı olması dileğiyle inşallah..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)