Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bu gün de ben çok kızdım... Hiç susmak bilmiyor yaa.... Güzel birşey ama konuşmaması lazım.... Herkesten rica edelim o zaman birkaç gün ziyarete gitmeyelim.....

Lütfen gitmeyelim ziyaretine.... Konuşması çok zararlı....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gün de ben çok kızdım... Hiç susmak bilmiyor yaa.... Güzel birşey ama konuşmaması lazım.... Herkesten rica edelim o zaman birkaç gün ziyarete gitmeyelim.....

Lütfen gitmeyelim ziyaretine.... Konuşması çok zararlı....
    Tühh yaw göremicez mi şimdi Neyse ya sıhhati yerinde olsun yeterki

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    davut biraz konuşacaklarını biriktirsin biz onu iyileşince susturmayız DOKTORLAR VE BİNBİR GECEYİ baştan sona ona anlattıracağım cesur cevizli sucukları alacak alp ER 5 le yaptığı gezinin tüm ayrıntılarını soracak ben dayun la yaptığı geziyi anlattıracağım yani hiç susturmayacağız şimdi sessiz kalma zamanıysa BEKLERİZ yeterki davut iyi olsun
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    chopper
    davut kardesimize gecmiş olsun

serçedando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kumita45 kardeşim çok büyük geçmiş olsun... yarın için Sercan'ı arayıp ziyaretine gelmeyi planlıyordum ama dinlenmen lazım çenen durmuyormuş maaşallah
    anlaşılan tutkundan vazgeçmemişsin ama nolur daha dikkatli ol!!! Allah bundan sonra daha büyük kaza bela vermesin.dualarım(ız) seninle... önce Allah sonra doktorlar yardımcın olsun.
    ki sevgilerin birleşmesinde bu acılar vesile olmasa, acılar olmasa yani ama 'hayat' diyebiliriz sadece tek kelimeye sığan büyük acılara... her daim seviliyorsun bunu da çok iyi biliyorsun zaten.
    Allah'a emanet ol

arkadaşlar ne olur sizler de dikkatli olun... hatalı kullanıldığı anlamına gelmiyor tabi her kaza ama başkalarının hataları da zarar yazıyor ömrümüze...
    Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    gelelim izmirdeki evim mt izmire, geliyorum diye tel ettim cengize(APV41) ulaşabildiğine haber vermiş sağolsun genede bayağı kalabalıktı, izmir mt herşey için çok teşekkürler aranızda uzun kalamadım yolyorgunluğu uykusuzluk ve kuşadasında randevum olduğundan kaklmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın buyüzden,yeni arkadaşları tanıdığm için ve eski dostları tekrar gördüğüm için çok mutlu oldum ayıdığınız zaman için çok teşekkürler.

uglaıd (sercan)kardeşim almanyadaydı özlemiştik kendisini onuda gördüğüm iyi oldu kosova yolculuğumuz olak kendisiyle müsait bir zamanda demi sercan

alp_tunay (alper) ankaradan geldi ama çabuk adepte oldu izmie mt ye halaolsun,onu görmekte çok gizeldi çay için teşekkürler alper ödemeyi ben yapmadım sana bıraktım

işte tuncer (forrap)benim motora ykıştı valla izmir mt nin ençok çalışanı herşeyiçin teşekkürler kendisine

-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla dün Davut konuşmadan duramadı,beni görünce de konuştu baya,kendimi suçlu hissettim yahu,gerçekten susmuyor Bir müddet gidilmesin ziyaretine denildiği gibi..
    Bizde zaten 2-3 dakika yanında durduk yormamak için.

İyileşsin,zaten o istese de biz yalnız bırakmayız onu

Koca MT ailesi var arkasında

Ümmet abi,iyi ki geldin dün.Kısa da olsa hasret giderdik 1 ay sonra görüşürüz
    Fotoğraflar için teşekkürler

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vay ümmet abim bir ışınla gelmiş geçmiş izmirden.. haberimiz yoktu.. malum izmir mt de bende yeniyim.. insallah birdahaki sefere görüşmek üzere.

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    ümmet abi resimler için teşekkürler...biz dostlarla o kadar çok görüşüyoruzki artık resim çekme maakina taşıma alışkanlıklarını bıraktık...iyiki senin makina varmış...yine bekleriz

tuncer yakışmışsın ümmet abinin makinaya...toton değdi o makinaya artık durmazsın yerinde gezer durursun

karmacomayla masa altından gizli gizli mekana dışardan soktuğumuz kolayı içiyoduk...meğersem tepemizde güvenlik kamerassı varmış

Motosikleti
    Artçı (Manisa Kent Kart...:)))
    arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum anlayışla karşıladığınız için.Davut'un aklı hep sizde yazdığınız pankartı 1o kere okuttu bir kartonda biz astık gelenlere yazmak mecburiymişÜmmet Abiyle tanışmak çok istiyordu bir dahakine artık kendinize iyi bakın en kısa zamanda yanınızdayız dua edelim çabuk iyileşsin..

darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    davutumu görmek isterdim doğrusu...
    As The Years Go Passing By...

bugun abimin gözlerindeki şişlikler baya inmiş gördüm... canı sıkılıyormuş yatağı şekilden şekile sokuyormuşş.. göz kapaklarının altına kırmızı sürme çekmiş gbi morluklar var.. bugun çok tenhaydıı anlayışınız için tşk ederm.. günlük aranızda anlaşıp 3-5 kişlik gruplar halinde gelseniz olur.. salı günü büyük ihtimal ameliyata alcaklarrr..

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    saol kardeskumita biraz daha rahatladı içim...adım adım iyileşiyo demekki davut...nete girme fırsatı yakaladıkça bizi bilgilendirirsen seviniriz...çok selam söyle sürekli onu düşünüyoruz

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgilendirme için teşekkürler kardeşkumita, Aykut'un da dediği gibi vakit buldukça bizi bilgilendirirsen seviniriz

Kumitamızı bizim için öp,selamlarımızı ilet,bir an önce iyileşsin onsuz grubun tadı çıkmıyor..

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Davut'a ikinci bir doğumgünü partisi şart oldu arkadaşlar Bir de estetik yapılacak, artık Brad Pitt mi olur, George Clooney mi olur orası bilinmez...Sonra bakmaz bizim yüzümüze. Neyse canım sağlığına kavuşsun da yüzümüze bakmasa da olur...

Kardeşim aklım sende, hadi bir an önce dön aramıza...
    ...Sergerdan...

Ulen bu adamı şimdi estetik yapacaklar ya ameliyatta dosyalar karışıp operasyon sonunda karşımıza 90-60-90 olarak çıkmasın

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    abi dosyayı karıştıran adamı doktor yapan zihniyete LAMA olayım...

iyi olacak, iyi olacak... Dönüşü muhteşem olacak Davut'un bakınn görün...

Yine rrrrrınnnn rrrnnnnn yapacak motoru
    ...Sergerdan...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı kardeskumita adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun abimin gözlerindeki şişlikler baya inmiş gördüm... canı sıkılıyormuş yatağı şekilden şekile sokuyormuşş.. göz kapaklarının altına kırmızı sürme çekmiş gbi morluklar var.. bugun çok tenhaydıı anlayışınız için tşk ederm.. günlük aranızda anlaşıp 3-5 kişlik gruplar halinde gelseniz olur.. salı günü büyük ihtimal ameliyata alcaklarrr..

Biz gelmesekte gönlümüz sizinle.... Olsun 2 gün daha görmeyelim.... Yeterki kötü birşey olmasın.

Sapa sağlam çıksın hastaneden.... Güzel bir doğum günü partisi yapacağız ona....

Onu çok sevdiğimizi söyle....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeskumita ve misskumita, bu günde görmeyi planlıyodum ama tavsiyeniz üzerine evde bekledim, iki gün arayla gördüğümde gözlerindeki şişlerin bariz bir şekilde azaldığını görmem sevindirdi beni, davutun çok sağlam bünyesi var, bu gün görmesekde hızla iyiye gittiğini düşünerek teselli oldum,
    sööleyin ona o hele konuşmanın zararlı olmadığı duruma gelsin susup saatlerce dinleyeceğiz onu

Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karmacomayla masa altından gizli gizli mekana dışardan soktuğumuz kolayı içiyoduk...meğersem tepemizde güvenlik kamerassı varmış
    uleyn şark köşesinde duvara çorap, çarık asılır, kamera asıldığı nerde görülmüş hiç otantik değildi
    May The Force Be With You

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı geceler MT izmir... Yarın Hafta başı herkeze hayırlı olması dileğiyle inşallah..
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler