Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
oooooooooo kardeşim o zaman senide bekleriz yarın sohbete baksana motosuzluktan saçmalamaya başlamışsın biraz senin tok karnına yol yapman lazım
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
niye? yengeden hani korkmuyodun, her yola giderdin
forrap internetten yayma, gittardando da isteyip duruyor, daha cok gaza gelmesin
valla super olur, bak toplantilari ve gezileri bi sene boyunca yok vizem var yok ev tasiyom deyip ektin bu sefer kurtulusun yok ona gore... haberleselim...
kivirma, kivirma, Turkiye de olmaz diye bisey yok, rapor aliriz sana... zaten senin ogrenciler yoklugunu hissetmezler
Ummet Perkitan style takiliriz, nerde yer bulursak orda kaliriz...
Ben hafta ici gibi dusunuyodum ama gelecekseniz bi dahaki haftasonuna kadar beklemeyi dusunebilirim...
Bodrum da bi sise sarap benden(kopek öldüren)
ayakligi yaptim...
senin gelmen lazim zaten, senin gibi kredi karti olan arkadaslara ihtiyacim var herzaman...
bu laf bana mi, Özgure mi anlamadim, yasliliktan kime soyledigin belli olmuyor artik....
haa ben bu arada iki gundur paso denizdeyim, acilanlar sacilanlar, plaj voleybolu, jet skiler, yatlar katlar, surf,yelken, gun batimi, gitar, sivrisinek, gunes kremi, kizlar, sezlong, long island ice tea, martilar, baliklar, kano, deniz bisikleti,yosun kokusu....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
ya sercan ben yaşlanıyorsam sende erken bunamaya başlamışsın ,okuyan ufacık çocuk bile özgüre takıldığımı anlar (güneş çarptı herhalde sercanım )
yoksa kızlarmı ?
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Akşam Manisa MT toplantısına gelecek arkadaşlar tam net bişey yazsınlar artık ona göre plan yapalım
miting zamanı bizde motorlarla bi konvoy yapsakmı
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Merhaba arkadaşlar aranıza bende yeni katıldım,forrap in arkadaşıyım akşamki Manisa MT toplantısına bende geliyorum güzel vakit geçireğimize inanıyorum orda görüşmek üzere...
Hoşgeldin Ergün'üm
Arkadaşlar fuchs nickli arkadaş benim yıllardır arkadaşımdır,kendisi zararsızdır Onu da alalım aramıza,onu da basalım bağrımıza
Bir kaç gezi ve buluşmada zaten gelmişti kendisi...
öncelikle fuchs hoşgeldin akşama görüşürüz
Arkadaşlar gelelim bu akşamın detaylarına;
Buluşma yerimiz: Ege Üniversitesi Kampüs Girisi (Manisa Kavşağındaki Kapı)
Buluşma Saati: 19:30
Teker Dönüş Saati: 19:40
Çöp Şişlerin başına geçmeve tıka basa yeme: 21:00
Kesin Gelecek olanlar
1. Wallace+1
2. Sokemon+1
3. Forrap
4. Fuchs
5. Babyface+1
Benle temasa geçen diğer arkadaşları da 19:40 a kadar bekleriz. Eğer geçicecek olan olursa bir telefon etsin ona göre davranalım bizde.
Wallace açıklama iyi olmuşAma " Eğer geçicecek olan olursa bir telefon etsin ona göre davranalım bizde" yazmışsın,herkeste senin telefonun var mı bakalımBen ünlü adamım herkes beni tanır beni bilir mi diyosun yoksa
Not olarak yazayım yine ben benim telefonu,
0555 870 03 31
Bir problem olursa bize buradan ulaşırsınız.
İzmir MT li arkadaşlar anladığım kadarıyla bodrum taraflarına gelmeyi düşünen arkadaşlar var. Böyle birşey yaparsanız haberimiz olsun biz Bodrum tayfaları buradayız.( Gezilerimizden vakit buldukça) Sizlere iyi toplantılar
Forrap kesinlikle haklısın. Ben düşündüm de bir kaç insanda benim numaram olmayabilir akşama görüşürüz çöpşişler cızbızlar kokular, mangalda soğanlar vs vs. şimdiden ağzımın suyu aktı
Geliriz dostum nazik davetin için teşekkürler. yollar gitmekle bitmez
Herşey senden demekHımm anlıyorum abi,tamam seni kırmayayım madem
Şaka maka sen aç mı geleceksin abi ? Ona göre bizde yemeyelim yav olmadı,ben bişeyler içerim yemek yemem diye düşünüyordum ama madem sende yiyeceksen hep beraber yiyelim iyi olur Aç gelmeyecektim yoksa,saat de biraz geç olacak ya o bakıma yiyip gelecektim.
ahmet-meloş teklifin için teşekkürler...
Bir gün kısmetse yaparız bir buluşma.
Görüşmek üzere...
fuchs, aramiza hosgeldin...
Ahmet-melos ben 4-5 ayligina Bodrum a geliyorum... bol bol gezeriz bundan sonra...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Forrap kardeşim ne demek sen iste çöp şiş tezgahını kapatalım senin için. valla ben gitmişken çöpşiş yemeden gelmem.
tuncer...wallace murat'a bi haller oldu , baya kabak çiçeği gibi açıldı kardeşim ya baksana yol falan yapalım diyor
Vallaha bilmiyorum,umarım bu gaz uzun süre devam eder
Bazı işleri vardı,sanırım onlar bitti.Bundan sonra her zaman aramızda olacağına inanıyorum
BEN biliyorum onun bazı işlerini :: burada o bundan sonra !!! ha bi ortadan kaybolsun bak, düğün arabasının(motosiklette olabilir bu) boyasını paslı çivi ile çizmiyormuyum tekerini patlatır, önüne yatar arabanın deli numarası yaparım (ulen bu yaştan sonra neler yaptıracaklar bana yaa ) dur sen tuncer gelecek nasipse bu akşam toplantıya o bi bardak dahi çay koydurmayacağım önüne o'nun(işkenceye bak)
vallahi ben senin kadar insaflı değilim tuncerim
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)