Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI
    Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Üzücü bir olay arkadaşlar. Ama neyse ki Davut hayatta. Öğleden sonra yanına uğradım. Annesi ve sanırım kardeşi oradaydı. Vasco geldi bir ara, onunla da konuşamadık. Kusura bakmasın. Beyin cerrahisi servisindeki arkadaşlarla hastamızı gördük, filmlerini değerlendirdik, konuştuk biraz.
    Ciddi bir yüz travması geçirmiş. Batın ve göğüs boşluklarında sorun yok. Kollar ve bacaklar da sağlam. Yüz kemiklerinde çoklu kırıklar var. Bana Le fort tip 1 dediler ama filmlerine bakınca Le fort tip 3 gibi duruyor. Bu biraz daha ciddi bir kırık. Plastik cerrahi bunları güzel ameliyat ediyor. Allah'tan yüz cildinde fazla bir zedelenme yok. Beyinde sol şakak bölgesinde beynin sarsılmasına bağlı kontuzyon dediğimiz ufak kanama odakları mevcut. Kontrol tomografide bunların çok az büyümüş olduğu izleniyor. Beyindeki bu ufak kanama çok ciddi bir şey değil, ama travmanın şiddeti hakkında bir fikir veriyor. Davut kendinde ve çok fazla ızdırap çekmediğini söyleyebilirim. Ailesi de sakin ve iyi insanlar. Oradaki doktor arkadaşların tümü MT'den haberdarlar artık, hastamızı da oldukça sevmişler anladığım kadarıyla. Ben takip etmeye devam edeceğim. Yakınlarına telefonumu verdim. Gelişmeleri yazarım.

Şimdi hastaneden aradılar. 16 yaşında bir çocuk motorla polisten kaçarken patlamış. Her tarafı tuz buz olmuş. Organ nakli için organları kullanılabilir belki, oaraya gidiyorum...
    Üç boyoz bir kola

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok şükür ki hayatta.. seni fark ettim abi sen kusura bakma olayın şoku ve hastanenin kokusu çok etkiledi beni.. sen çıktın biz girdik içeri. tanışamadık sağlık olsun..

bizi bilgilendirdiğin için ve davut arkadaşımızlada yakından ilgilendiğin için çok tşkler Allah razı olsun

Ben Emine. Davut'un kardeşiyim.. abimi dün gece gördüğümde çok korkmuştum.. öyle kötü gözüküyorduki.. tanınmıcak haldeydi.. yüzünde bir sürü sargı bezi vardıı kanlı kanlıı.. çok korktum.. ama şimdi iyi merak etmeyin.. yüzündeki kırıklar haricinde vcudunda herhangi bir kırık yara yok.. beyinde ödem var diye biliyorum ben... o da ilaç tedavisiyle dağıtılabilirmiş.. bikaç gün beklicez.. sona operasyon gecrcek.. abim iyi olucakk merak etmeyin... bugun yüzündeki şişlikler birazcık inmiş.. hergün biraz daha incekmiş.. ucuz atlattık.. dualarım seninle abicimmmm.. seni çok seviyorumm... cabuk iyileşşş!!

Arap Kadri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X200
    kardeskumita bilgilendirmen için çok teşekkürler
    çok büyük geçmiş olsun

unutma
    burada herkes DAVUTu seviyor
    ve O nun için dua ediyor
    biliyoruz ki O en kısa zamanda iyileşip aramıza katılacak
    aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
    KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
    mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    öğleden sonra hastanedeydim görüşme saatleri boyunca yanındaydık...davut iyi durumda...yüzünde kırıklar ve şişlikleri var ama şişlikler inince daha iyi görünecektir...emineninde dediği gibi davutumuz iy olucak...dularımız onunla...

neyse buraya çok bişey yazmak istemiyorum...zaten yazacak kafamda kalmadı.

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    davutum bizi sever, üzmez, yapmaz kötü birşey, burada onun yanında olduğumuzu bilir bize iyi haberlerle döner yine güler eğleniriz HADİ DAVUT YAKIŞIKLI OLDA GEL
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    Artçı (Manisa Kent Kart...:)))
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    davutum bizi sever, üzmez, yapmaz kötü birşey, burada onun yanında olduğumuzu bilir bize iyi haberlerle döner yine güler eğleniriz HADİ DAVUT YAKIŞIKLI OLDA GEL
    evet cengiz abi davut yakışıklı olupta gelcek aramıza inşallah dua edin ama davut ordan bile benim manisaya gelip gelmemi kontrol edebiliyor görevini tam yapıyor yani sizleri kumita topluluğu olarak çok seviyoruz iyki varsınız

davut iyi olcak ben inanıyorumm.....

Evet arkadaşlar ben bugün Davut'u görmeye gittim.Diğer arkdaşların da dediği gibi gayet iyi bundan sonraki aşamalar arkadaşımızın eski yakışıklılığına kavuşması için.

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    çook büyük geçmiş olsun
    Ride your way

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    ZATEN YAKIŞIKLIYDI BENİM DAVUTUM şimdi daha yakışıklı olacak sadece o çok sevdiğim gülüşüne ellemesinler
    CENGOMOTO

biliomm o yakışıklılığından gülüşünden birşey kaybetmicek inanıyorum ama bise lazım olan sadecee umudumuzu yitirmemek,sabır ve zaman......

Motosikleti
    Yamaha XJ600S - Kawasaki ZX9R
    davut arkadaşımıza geçmiş olsun

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ziyaret saati boyunca sürekli yanındaydık, giderken kafamda bir sürü kötü kötü soru işaretleri vardı , gördüğümde ise böyle bir kazada olası bir çok tehlikenin (vücudunda ve beyninde olabilecek hasarlar) hiç birinin davutumuzda olmadığını gördüm çok şükür,
    bildiğimiz davutumuz işte girer girmez biraz zorlanarak da olsa bişeyler anlatmaya ve sormaya başladı,
    kazada olmayan ihtimallere şükrederken olan şeyleri anlatmak istemiyorum, olan şeyler de anlatılmış zaten, benim gibi bir tıp cahilinin dilinden olan anlatım bir doktor yorumu gibi aydınlatıcı olmasından ziyade iç karartıcı olacağı kanaatindeyim.

çok yakın zamanda bütün yakışıklılığıyla yanımızda olacak elbette

rigel ilgin için çok çok teşekkürler, bizim ayrılmamızdan kısa bir süre sonra gelmişsiniz, burda anlatmışsınız ama keşke biraz daha kalıp orda karşılaşıp sizden detaylı bilgi alabilseydik.
    May The Force Be With You

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı kardeskumita adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biliomm o yakışıklılığından gülüşünden birşey kaybetmicek inanıyorum ama bise lazım olan sadecee umudumuzu yitirmemek,sabır ve zaman......
    Daha fazla gülücek eminim.... Pozitif yaşayan nadir insanlardan.....

Seni seviyoruz Davut.... Çabuk iyileş....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    davutum çıksın gelsin SÖZ fıstıklar benden sanayideki fıstıkçıyı bulup tek tek elimle seçeceğim onun fıstıklarını
    CENGOMOTO

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    davutum çıksın gelsin SÖZ fıstıklar benden sanayideki fıstıkçıyı bulup tek tek elimle seçeceğim onun fıstıklarını
    Lem bu hafta Binbirgece ile Doktorları seyredip sana ben anlatacam... Tabii özetini....

Msn yede yazacam..Dizi izliyorrrrrrrrrrrr.........
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    gelme imkanım şu an için yok kusuruma bakmasın arkadaşlar
    davut kardeşime büyük geçmiş olsun , en kısa zamanda camianın içinde olması dileğimdir.

not: şu kaskların kopçalarınında lütfen tam takılı olduğuna(yerine oturduğuna) dikkat edelim
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelme imkanım şu an için yok kusuruma bakmasın arkadaşlar
    davut kardeşime büyük geçmiş olsun , en kısa zamanda camianın içinde olması dileğimdir.

not: şu kaskların kopçalarınında lütfen tam takılı olduğuna(yerine oturduğuna) dikkat edelim
    Lodoscum duyduğuma göre kaskların bağlantılarında en sağlıklı olanı çit D li olanlarıymış.

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    KUMİTAAAAAAAAAAA, ulen, usuyorum gel dedin, atladim geldim, niye oyun bozanlik yapiyon simdi... hadi acele et toparlan Gunes batmadan, yagmur yagmadan....

Arkadaslar Davut un bunyesi sizin benim gibi degil, bizim gibi adamlari 10 a katlar ikiye böler... cok cabuk atlatir bunu...

zaten Pinara o halde bile, kac da geldin kacta gidiyon nerden geldin nereye gidiyon diye hesap soruyo....
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    davut kardeşimizin başına gelen üzücü kazaya çok üzüldüm büyük geçmiş olsun,enkısa zamanda sağlıklı birşekilde aramıza geri dönmesini temenni ederim,haftasonu iki günlüğüne izmir ve kuşadasına geliyorum,yeişlyurtta olduğunu duydum cengizden alırım yattığı servisi uğramaya çalışırım,kazada ölen kardeşimizede allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler