Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI
    gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sercan hoş geldin özledik seni

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    V-Strom DL650 / Burgman AN400
    günaydın herkeze umarım günümüz aydın olur
    benim bu konuda biraz şüphelerim var

Motosikleti
    2007 Yamaha YBR 125 Metalik Siyah Büyüyünce YBR 12
    Alıntı kolpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın herkeze umarım günümüz aydın olur
    benim bu konuda biraz şüphelerim var
    Katılıyorum her ne kadar çok kötü bir başlangıç yapsamda güne, gün içerisinde bunun tersine dönmesini ümid ediyorum.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    günaydın izmir mt. benim günümünde tersine dönmesi gerek sabah sabah bir pandonim var evde hayırdır inşallah.

Günaydın İzmir herkese iyi günler ve hayırlı işler.
    Kaldı 1 gün

kaptanpoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 YAMAHA FAZER600
    Arkadaşlar az önce KUMİTA (Davut) kardeşimizin dün motosikletiyle kaza yaptığını, hastaneye kaldırıldığını ve durumunun ağır olduğunu öğrendim. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa buradan haberleşelim. Ben ailesi ile irtibat kurmaya çalışıyorum. Bişeyler öğrenince buradan yazıcam.
    Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biraz daha geçsin başlık açıyım diyodum (film sonuçları vs. gelsin diye bekliyordum) ama madem değinmişsin durumu anlatayım.

Şuan hastanede beyin cerrahi bölümünde yatıyor.Hemen şunu belirteyim,şuan için hayati tehlikesi bulunmuyor.
    Sitemizden bir arkadaşımız beyin cerrahı kendisi o hastanede çalışmıyor ama (Rigel) saolsun arkadaşlarını devreye soktu,konu hakkında detaylı bilgi aldım.Hem bilgi almamı sağlayan,hemde Davut la daha iyi ilgilenilmesi için uğraşan Rigel e ayrıca teşekkürler..
    Kafa bölgesinde bir kaç ufak kemik kırığı var,pazartesi ya da salı günü plastik cerrahi kısmına alacaklar onun için.
    Beyninin dış kesiminde ufak bi kanama olduğunu belirtti(film sonuçları tam gelmediği için net birşey söyeyemeyiz) ama kanama dışta olduğu için bir problem olmadığını belirtti,eğer içte olsaydı baya büyük problem olabilirdi tabi.
    Sonuç olarak,şuan hastanede ama hayati tehlikesi bulunmuyor çok şükür.Bir kaç yerinde ezik var.

Kazanın oluşu ise söylenene göre ışıkta durduktan sonra yeşilin yanmasıyla hareket ediyor Davut,ama yan yoldan gelen vatandaş durmuyor ve giriyor davuta,eğer yanlışlık yoksa vuran kişi vefat etmiş diye biliyorum(vuranda bir motosiklet).

Kaza Menemen dönüşünde,Balatçık tarafında olmuş.Tüm arkadaşlardan toparladığım ve kendim edindiğim bilgilerin özeti bu.

Hastanede arkadaşlar var,her daim ne gerekirse yapılacak.
    Bende iş çıkışı geçeceğim oraya.

Son gelişmeleri eklerim..

EliteXC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beverly 250, FiddleII 125
    Hangi hastanede olduğunu biliyormusun?
    Benimde elimden gelen bişey olursa herzaman yardım etmeye hazırım.

(Rigel) Berkant Abi'de bisiklet camiasından sevdiğimiz bir insandır.

Şimdiden geçmiş olsun....
    Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.

Ride fast, yet ride smart!!!

Yeşilyurt Devlet Hastanesinde yatıyor şuan.

--------

ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİR RİCAM VAR,

Şuan için kimse başlık açmasın,herşey tam olarak netleştiği zaman başlığı açarız.
    Şuan için başlık açılmasın.

hayret bbirşey yaaaa allah şifa versin yarım saat sonra kuzen gelicek dukkanı ona bırakıp yeşilyurt hastanesine çıkıcam kana ihtiyacı falan varmı acaba

tuncer soyadı nedir davutun

kaptanpoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 YAMAHA FAZER600
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayret bbirşey yaaaa allah şifa versin yarım saat sonra kuzen gelicek dukkanı ona bırakıp yeşilyurt hastanesine çıkıcam kana ihtiyacı falan varmı acaba

tuncer soyadı nedir davutun
    Davut'un soyadı KURTULMUŞ
    Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!

Davut un soyadı Kurtulmuş.

Ancak görebileceğini sanmıyorum Davut'u.Bende 5:30 gibi gideceğim hastaneye.
    Orada şuan arkadaşlar var..

Tuncercim şimdi ortopedi servisinde olan hekim arkadaşım ile görüştüm kendisi ameliyathenede imiş beni bekliyor.Arkadaşımızı ziyarete gidiyorum.Yapabileceğimiz bir şey varmı diye bir kolaçan edeyim.

tmm kaptan çok tşkler

görmek için değildi kan lazım olabileceğini düşündüm belki kolaylık olması açısından vericektim ama profilinde 0 rh + yazıyor. inşallah ihtiyacı olmaz kana yarabbim yardımcısı olsun inşallah amin

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Arkadaşlar az önce hastaneden geldim.Davut'un bilinci yerinde beyini ile ilgili hiç bir problem görünmyor şu anda çene,burun ve elmacık kemikleri kırılmış ve dolayısıyla yüzü ödemli.Herkesle konuşuyor ve hepinizede selam söyledi.Olayla ilgili ayrıntıları burda anlatmak doğru değil ancak diğer motosikletlinin suçlu olduğu anlaşılıyor anlatılanlardan.
    Davutun başına darbe almasının nedeni kaskın çıkmasıymış ancak kilidi takılıydı diyor.
    Şimdilik endişelenecek bir durum söz konusu değil anlayacağınız.Zaten birçok arkadaşıızda hastanede...
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

alico96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 SİYAH,Keeway Superlight 150,BMW F650
    Alıntı rots adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar az önce hastaneden geldim.Davut'un bilinci yerinde beyini ile ilgili hiç bir problem görünmyor şu anda çene,burun ve elmacık kemikleri kırılmış ve dolayısıyla yüzü ödemli.Herkesle konuşuyor ve hepinizede selam söyledi.Olayla ilgili ayrıntıları burda anlatmak doğru değil ancak diğer motosikletlinin suçlu olduğu anlaşılıyor anlatılanlardan.
    Davutun başına darbe almasının nedeni kaskın çıkmasıymış ancak kilidi takılıydı diyor.
    Şimdilik endişelenecek bir durum söz konusu değil anlayacağınız.Zaten birçok arkadaşıızda hastanede...
    Allaha bin şükür başta davut olmak üzere hepimize büyük geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
    Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.

cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın.
    bende su an ucyolda showroomdayım bıseyler atıstırıp yesılyurt devlet hastanesıne gecerım bıseyler edınebılırsem buradan acıklarım...

bende şimdi hastaneden geliyorum arkadaşlar.. Davut gayet iyi bilinci yerinde ve konuşabiliyor.. fakat rots arkadaşımızın dediği gibi yüzünde aşırı derece bi kazanın izi var.. kask kafasından çıkmış. rots arkadaşımız özetlemiş durumu.. bcoskunsoy arkadaşımızda ordaydı ortapedide arkadaşı varmış davutun ailesine yardım etmesi için onunla görüşecek.. ameliyata alınacak sonuçlar için bekliyorlar.. Allahım acil şifa versin.. inşallah düzelicek. dualarımız davutla.

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok büyük geçmiş olsun , Allahtan acil şifalar diliyorum.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Çok geçmiş olsun yaw.Allah acil şifalar versin valaa Toplu şekilde ziyarete gidilecekse burdan paylaşalım hepberaber gidelim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler