Vasco diğer topikte okudum ama şu yüzük olayını,üstte yazdığına cevap olarak bende bir alıntı yapayım dedim.(500 bayıldım demişsin ya)
''Acı var mı acı''
Vasco diğer topikte okudum ama şu yüzük olayını,üstte yazdığına cevap olarak bende bir alıntı yapayım dedim.(500 bayıldım demişsin ya)
''Acı var mı acı''
abi canı sağolsun ya işin şakası 500 ler feda olsun huzur mutluluk sağlayan insana herşey fedadır hayatta.. Allah huzurumu mutluluğumu bozmasın yeterki herkez için geçerli inşallah
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Tabii ki canım doğru söylüyorsun.Önemli olan yüzüğün fiyatı değil içeriği değil mi?
Ne demişler
''Sevgili uğruna ölmek kolay da,uğruna ölünecek sevgili bulmak zor''
Bak ne güzel sen bulmuşsun,Allah mutlu etsin vasco cum.
bende sevgilime 4 zamanlı castrol magnetic,skol zincir yağı ve akü aldım çok mutlu oldu allah bizi hiç ayırmasın
pek anlamadım ama her nerde bulusuyorsanız bu cumada yogum cunku konyadan izmire geliyor olcam eger gelirken donup ölmezsem bidaki toplantıda yanınızdayım...
Kardeşim sizin topic açmamanız suç değil de benim içi boş topic açıp yerini size bırakmam mı suç oldu şimdi?
Ama bak ne güzel de oldu... Ben her hafta yaparım bunu artık... Ban yiyene kadar
Şimdiden iyi günler izmir...
...Sergerdan...
Selam gencler, hayirli cumalar
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Herkese günaydın hayırlı cumalar
Hayırlı günler. hayırlı işler, hayırlı cumalar.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Ultra hayırlı cumalar herkeze.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
akşama görüşürüz millet. sercan dön gari be
Murat abi, sen olsan döner misin abi?
Yediğin önünde, yemediğin ardında... Her ün ayrı bir içkiyle poz verip siteye koyacaksın, Retromania peruklar takacaksın, yavuklun yanında olacak, burada can sıkıntısı, dingil bir hayat, Döner misin, sen de dönmezsin.
DÖNME KARDEŞİİM. Kal orada...
...Sergerdan...
Arkdaşlar akşamki toplantı yemekli mi,yoksa herkes kafasına göre mi takılıyor?
Eyvallah karmacoma güzel manilemişsin
Rahmi abicim, sen genc diye gecinen bi cok motorcuya tas cikarirsin, ayagin kirildi, söktün attin alciyi bindin motoruna, yengeyle bastin gittin Havran a... bizim grup hava soguk dedi, oturdu, ya da en fazla sehir icinden bi tur atti geldi... sen kendini burdakilerle bi tutma
kardesim ozledim hepinizi ama gittardando vermis asagida cevabi;)
Sen de Gel kardesim, birak herseyi, dingil hayati, al gitarini gel buraya, arabanin birini de sana veririm;)
zaten senin o motordan artik hayir gelmez sana, vakit varken dön bu yoldan, yeni bi hayata yelken ac...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
İyi Cumartesiler herkese..
Çalışanlara Allah kolaylık versin.
Ben bu gün izin günümün tadını çıkartıp,yarın bedelini ödeyeceğim fazlasıyla çalışacağımAdalet mi bu...
Bu pek izin sayılmaz,yarın normalde çalıştığımın iki katı çalışıyor olacağım.Yani oranlarsak izinim yok benim..
Ben bu gün çalışanlar için de adaletsiz olduğunu düşünüyorum zaten,haftasonu haftasonu iş mi olur ..
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)