hepiniz sagolun kazasız güzel sürmek nasip olsun artık hafta sonları yollara
düşmek lazım .
İlk toplantıda, etkinlikte görüşmek üzere.
hepiniz sagolun kazasız güzel sürmek nasip olsun artık hafta sonları yollara
düşmek lazım .
İlk toplantıda, etkinlikte görüşmek üzere.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
kardeşim hayırlısı olsun ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...ne kadar sevindiğini tahmin edebiliyorum.ALLAH gönlüne göre vermiş...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
sagolasın serkan bu motoru 1-2 sene kullanacagım sonra bir arkadasım askere giderken motorunu bana satacagına söz verdi (er-5) bakalım once ybr ile tecrübe yapalım. Yarın kredi için başvuracağım kısmetse hafta sonu motora bineceğiz
çok heyecanlıyım sanki ilk defa bineceğiz motora
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
hayırlısı olsun kardeşim desene sende artık harbi japonlu oldun o çin işinden kurtuldun
darısı diyer arkadaşların başınasende doğru yolu buldun allah herkezin kalbine göre verir sevgili dostum kazasız belasız inşallah
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
valla Gürkay ybr yi kullandım ondan sonra ben motor kullanmamışım dedim ( Tüm çin malı motor kullanan arkadaslardan özür diliyorum)
Daha 125 lik en ucuzu böyleyse diğerlerini tahmin edemiyorum
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız günler dilerim
o zaman kardeşim ilk gezi ve etkinliğimize sende geliyorsun , diğer izmir'li arkadaşlarım ile birlikte listedesin
senin de her izmir'li ve manisa'lı arkadaşım gibi şu tarihten sonra gezi ve etkinliklerimizde sözün ve katkın olmalı. fikirlerini ve düşüncelerini merakla bekliyoruz.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
arkadaşlar 09.05.2007 Çarşamba günü Manisa MT toplantısına katılmayı düşünüyorum. Gelmek isteyen varsa haberleşelim beraber yol yapalım.
Özgür hayırlı olsun,kazasız belasız...
Wallaceım MuratımBen varım...Tabi bizi isterlerse Manisa lı kardeşlerimiz
lafa bak lafa...abi İZMİR-MT-MANİSA 'nin önümüzdeki en az bir ay için neler yapabileceğini konuşmak istiyoruz.tabiki geleceksiniz gelmem wallahi bi dahaki toplantınıza
hepinizin başımız üzerinde yeri var erken gelinde gırgır şamatayada zaman kalsın
özgür hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan,
ama lütfen dikkat, dikkat ve dikkat.
sevgilerimle,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Manisa yolu yapmak ve dostlarla hasret gidermek güzel bi fikir,orda olmaya çalışıcam...
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
VolkanArtık gel be abi...Motor aldı bu adam artık gezilerden çıkmaz dedim(gerçi eski motosikletin de buna uygundu ama)hiç bir yere gelmez oldun yav
Yüzünü unuttuk,sarı ve uzun saçları olan mavi gözlü iri yarı bir arkadaştın yanlış hatırlamıyorsam değil mi ?
Yok be tuncer Volkan Kızıl saçlı ela gözlü değil miydi?? Hani şu 650 lik kros scooter ı olan çocuk diye hatırlıyorum ben nedense
gizli gizli operasyon yapiyorsunuz, varsa aranizda kendine guvenen benimle yol yapsin onumuzdeki hafta,
program soyle,
Ayvalik-Dikili-Candarli-Sakran-Aliaga-FOca(yenisi ve eskisi dahil)-İzmir(rise cafe)-Efes/Selcuk-Kusadasi-Soke-Mugla-Bodrum... sonra 6 AY yine BODRUM...
var mi gelmek isteyen? artci alirim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
kardeşim bu tur bizi bozar sana hayırlı yolculuk
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Wallace o da olabilir aslında çağrışım yapar gibi oldu.
Uglyim childım 2 dakika dur Allahını seversen
Sana iyi yolculuklar Sercan Giderken motoru bana bırakcaktın unutma
Sercan gelirdim ama baba beni okuldan atarlar be o zaman kim gidecek mesaiye. Yerime bir dublör bul geleyim bende.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)