T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Cengiz abi, bu güzel anın tadını çıkarmak için bir süre daha mesaj yazmaz artık
Şu kış ne zaman bitecek, ne zaman turizm sezonu başlayacak, ardından işbu sezon ne zaman bitecek de ben İzmir'e döneceğim.... YYaaarebbbiiiiiiimmmm....
...Sergerdan...
Madem Öyle Bende 100. Mesajımı buraya yazayım Alper abiye yetişmeme bişi kalmamış
190. msjımı yazıorum Hayırlı Cumalar MT İzmir..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bende acısıyla tatlısıyla 4.000 mesaja yaklaşmışım,yakında bende onu buraya yazarım(farkedersem tabi).
Hayırlı Cumalar
Akşam görüşürüz..
baksana adam vurmuş amarulanın dibine , yazdığım msj neden silindi diye moderatöre sarıyo, senin istediğin şeyi hatırlamasına çok az ihtimal veriyorum, tutup 100 gr. alaman çikolatası alıp gelir bakarsın
Site İstatistikleri
Üyeler: 48.019
Konular: 35.070
En fazla mesaj: alp_tunay (8.305)
defa ana sayfayı dolaşırken rastladım böle bi istatistik varmış=) alp abi maşallah ya =)
Eeee Alp_tunay bu, boru mu?
(değil mi diye gelmeyin sakın bozuluyoruz)
...Sergerdan...
arkadaşlar rapor veriyorummmm....
eve varıldıııı.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Ben zaten evdeyim.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
benim evim nerede, ben kimim, burası neresi,toplantı çokmu uzun sürdü hanım bu saate kadar neredeysen orada kal dedi ben kapının önünde yatacağım sabaha kadar sabah birisi beni uyandırsın ( sabah 10 30 dan önce arayanı VURURUM )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
eve varıldı. sahne bitirildi, eve gelindi, pc başına geçildi, z raporu alınıyor...
...Sergerdan...
günaydın Mt izmirin güzel insanları.. hayırlı işler iyi tatiller
arkadaşlar ben dün akşam çok ama eğlendim ve memnun oldum...herkese çok teşekkür ediyorum...tekrar bi kere daha hoşbulduk herkese iyi tatiller...
merhaba izmir mt sakinleri daha öncede aranıza katılmak istedim ama benimle hiç ilgilenen olmadı sizden bi ricam olacak yaklaşık 3 senedir izmirdeyim bucada oturuyorum ve öğrenciyim ama 3 senedir hala şöyle gözüm arkada kalmadan motoru bırakacagım bakımlarını yaptıracagım işinde iyi olan bi usta bulamadım bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler(tabi bu sefer ilgilenen olursa)
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)