Sabah sabah haftanın güzel haberini aldım,suların kesilme haberi..
2 gün sular kesikmiş,hadi hayırlısı
Sabah sabah haftanın güzel haberini aldım,suların kesilme haberi..
2 gün sular kesikmiş,hadi hayırlısı
4000'i pier kapmış...rahmi amca çorbada tuz demişin ama sende 1 farkla 200. sayfayı kaçırmışsın...bunlar hep pierin yüzünden...ayak oyunları var bu sayfada
Orada gördüm yazını ama bu sabah gördüm,2-3 saat önce..
Yani iş işten geçmişti
Dün görseydim,ya da haberi duysaydım gece duşa girerdim yahu 2 gün..
Neyse,öldürmez nasıl olsa
Temiz grubuz abi işte
Su yoksa hava yok,deniz yok,yaşam yok..Su yoksa,su yok..
Bilsem bende gelirdim dün bir şekilde yav,Aykut ayakları yıkamış,bende iki dakika sabunla çitilenirdim
Bu arada 6 ay olmadı,3 ay oldu tam.Ben yılda 4 kere yıkanıyorum,şimdi bu su kesintisi bünyenin sapıtmasına sebep olacak,ee 3 aylık sınırı aşıyorum kolay değil.Baya kirli hissettim kendimi
Eee sen ne yaptın ? En son görüştüğümüzde haftaya dişimi fırçalıycam kısmetse diyodun,fırçalayabildin mi sular kesilmeden ?
yok daha dişleri fırçalamamış sapsarıydı pazar günü...ama denize sümkürme metodula bi burnunu temizledi baya bi birikmiş yaza kadar temizler umarım deniz kendini yoksa yine aquaparklara gitmek zorunda kalıcaz
Amma iğrençsiniz..... Karmaçomalak pazar günü tuhaf şeyler yaptı forrap... Birisi demişki motora çimen yedir...İyi kaçar... Adam yatırmış motoru çimen yedirdi.... Bunu gören Aykut gülmekten motordan atladı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Topici mok götürüyor hakkaten
Ve yine o standart cümleyi kuruyoruz o zaman " bu grupta hiç akıllı adam yok mu ? "
Karmaçomalak a ben dedim abi,hatta depoya toprak dök içine çiçek ek daha iyi gider motor bile dedim ama umarım onu yapmaz
Bundan sonra buluşmalara gelmeden önce musluk suyu içmeyi yasaklasak mı ne
Canlı standup gösterisi gibi zaten her buluşma,Cem Yılmaz bizi izlesin biz mi onu izliycez
dişime göre bi diş fırçası bulamadım halen, koçtaşta mini canavar taşları gelmiş ince işler için yaz gelmeden onlardan bi tane alıp yazlık bakımımı yaptıracam.
bi de bahar gelmeden kendime bi çift baharlık çorap almam lazım, kışlık çoraplarımı artık keratayla giymeye başladım zor oluyo.
ne o ööle hemen moda rapor geçmeler, şikayet köşesi olduysa alp_tunayda ödümüzü koparıp durdu, çıkardığı gürültülerde her defasında denizden canavar çıkıyo sandım ama sonra anladık içinde beslediği küçük canavar kükrüyomuş, ee bi an önce oraan uzaklaşmak için aklıma gelen gelmeyen her şeyi yaptım ama ot işi tutmadı kaçmak için.
Yapar yapar..Biraz paranoyak.... Şiii motorun kaç teker abi senin deseler İner hemen motordan lem benim motorun tekerleğimi çıktı diye bakar....
kim bu karmaçomalak 70 i geçmeyen saygılı ER 5 in rider imi heeeeee tanıdım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ben doktorları izliyorummm....foruma biraz ara........
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Ne diyonuz lem sizler ,temizlikten bahsediyorunuz . yok aylıkmış yok yıllıkmış, nedir bu merakınız sular ,kesilirse kesilsin. beni bir doğduğum zaman ebe tuzladı ölürsem imam yıkar ,nedir yani masrafa ne gerek var diş fırçalamaya gelince yılda on ton su biriktiriyorum ben . haberiniz varmı . traş olurken bile bir cezve su harcamam . rakının içine katmazsam su bilem içmem. ayıp ayıp utanın bu dünyanın sonu geliyo susuzluktan yana . kutuplarda buzullar eriyince bol bol suya kavuşucaz ha gayret, biraz daha sıkın dişinizi.
yapma be rahmi amca su yoksa buzda yok sıcakta gitmezki bu meret ( şerefe )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Sıcak YY şarabı ikram edelim size?.....
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)