kardeşimiz için çok üzüldük dostlarım dikkatli olun her zaman ölüm ensemizde unutmayalım bunu dikkatli olalım
kardeşimiz için çok üzüldük dostlarım dikkatli olun her zaman ölüm ensemizde unutmayalım bunu dikkatli olalım
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
arkadaşlar gencecik bir kardeşimizi daha kaybettik ve inanın içim acıyor artık söyleyecek birşey bulamıyorum. Hayat çok yordu beni ve bu kaçıncı sefer bizden birilerini alışı. Bu acıya artık dayanmakta zorlanıyorum. Lütfen dostlar lüften hepinizi ilerde yaşlı motorcular olarak görmek isterim gençlikte yaptıklarımız ihtiyarlayınca çocuklarımıza torunlarımıza anlatmak isterim. Kazasız belasız
tüm İzmir mt ailesinin başı sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin..sözün bittiği an..
[B][I]SAYGI ~ SEVGİ[/I][/B]
Taziyeler için herkese teşekkürler arkadaşlar,hepimizin başı sağolsun.
Unutmayacağız kardeşimizi
sevgili murat kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorm
daha dikkatli olalım kurallara uyalım uymayanlarıda uyaralım artık dinler veya dinlemezler ..........
Erhan'a allahtan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum..
Hepimizin başı sağolsun.
Gitmek varsa, durmak yoktur:bounce:
5 mayısta manisa yürüyor
5 MAYIS CUMARTESI GUNU DE MANISA DA BULUSALIM,
IZMIR DEN DESTEK OLALIM............ MI ??
Ne dersiniz ?
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
selamlar ben serdar öncelikle herkeze başsağlığı diliyorum...ailesine ve sevdiklerine allah sabır versin.Daha başka nedesemde boş.Biz güvenli sürsekte yol durumu hava durumuve ençok ta motoru adam yernine koymayan saygısız dikkatsiz sürücüler yüzünden kazalar hep oluyor ve bazen ucuz atlatılamıyor...
tanışma bölümüne ayrıntılı olarak kendimden bahsetmiştim...İzmirde oturuyorum keeway 150 superlight motorum var en kısa zamanda onu bir YBR ile takas yapıp kuryelik yapmayı düşünüyorum...deneyimli değilim tabikii ama biryerlerden başlamalıyım yardımlarınızı rica ediyorum...
tekrar başınız sağolsun ve artık eskisinden dahada dikkatli olalım yollarda lütfen...!
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
hoşbulduk uglychild benim durum biraz farklı http://www.motosiklet.net/forum/tani...tml#post657219
ben nakliye firmasında calısıyorum bizm calıstıgımız gumrukleme firmasndan bir kurye gecen hafta askere gitti yerine eleman alacaklar mı bilmyorum pzt konusurum sana özelden mesaj atarım.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
özgür hayırlısı olsun
güle güle kullan kazasız belasız
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Hayirlisi olsun Ozgur, kazasiz belasiz iyi gunlerde binmeni diliyorum...
Hamdi hakkatten de bu konu da cok iyi...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
hayırlısı olsun özgür.Allah gönlüne göre verdi istediğin motoru aldın.iyi günlerde kullanman dileğiyle.
hayırlı olsun özgür güle güle kullan...bu rüzgarın bol olsun kelamı kulağa güzel geliyorda rüzgar vurunca yolda savuruyor şeritten şeride:(
Özgürcüm hayırlı olsun,kazasız belasız binlerce km.
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)