Dostluklar Her Zaman Kalicidir
Her Ne Kadar Yaninizda Olamasamda Kalbimde Ve Gonlumde Bir Mt Izmir Grubu Var.......
ayvalığa en yakında gezinizi bekliyoruz
sizlerle canlı müziğin tadı çok güzel. bu arada İZMİR MT ÇOK GÜZEL
sizleri tekrar aramızda görmek dileğiyle sax CAN
hayırlı olsun tanıyan tanımayan tüm arkadaşlara selamlar saygılar
En çok yeni arkadaşlarla tanışdığıma sevindim.Ortam süper,hayırlısı olsun...
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
yeni topic iniz hayırlı olsun herşey gönlünüzce olsun dostluklarınz hiç bozulmaz umarım
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
İzmir etkinlik grubu hayırlı olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
İzmir Etkinlik Komisyonu Sözcüsünün,
Son toplantıya katılamayan üyelerimizin de MT [İzmir] ile ilgili konular hakkında bilgilenmesi, ve spekülatif yorumlara mahal verilmemesi açısından mümkün olan en kısa zamanda bir bilgilendirme mesajı yayınlamasının yerinde olacağını düşünüyorum.
Sevgiler , Saygılar...
A blessing with the hands
selam arkadaşlar,bende aranıza yeni katıldım,hernekadar manisada yaşasamda haftanın 6 günü izmirdeyim,ege üni. asistanım bu yüzden manisa izmir arası mekik dokuyorum manisada aprilia 50 kullanıyorum,izmirde kullanmak için ise runner 180 FXR aldım,en kısa sürede toplantılarda tanışmak üzere...
arkadaşlar allah hepimize kazasız hayırlı günler nasip etsin bu arada er 6 f kavasaki nin bagaj bağlama ekipmanlarını gösteren bir resim arıyorum bilen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim selamlar
arkadaslar yenı sayfamız hayırlı olsun kaskıma degısıklıkler yaptım umarım beyenırsınız ah su mart 15 gelsede sıyah ybr ıle aranıza katılsam sevgıler
+1
Bilgilendirme mesajı gerekir.
Ayrıca gelecek toplantıda bir kağıda iletişim bilgileri yani telefon veya e-mail gibi bilgilerin verilmesi iyi olurdu. Sitede yayınlamaya gerek yok, direk karşılıklı elden verilirse daha iyi olurdu. En azından birisinin bilsek yeter. Herkes telefon numarasını vermek istemeyebilir.
arkadaşlar hayırlısı olsun yeni sayfanız
yine gülen yüzlerle nice toplantılar, geziler yapmanız dileğile
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Selamlar;
bende marko abiye katılıyorumm....Kısa bir bilgilendirmeyiiiinin avantajıı olacagıı kanısındayım.....
Etkinlik komisyonu izmir mt üyelerinin isteği üzerine 7 kişilik bir ekiplee kurulduu
hedowich
rüzgarbey
volkancimen
sokemon
kuvva
ömer abi
tenten
etkinlik ekibi olarak görevlendirildii bu üyelerin hepsi eşdeğer olarak seçildii bir başkan olmadan....
Genel itibariyleee bu haftaki toplantımızdaa üyelere ulaşabilecegimiz bilgiler...
(tel-adres-plaka-motor) almakla başlayabilirizz ani bir durumdaa hazırlıklı olmamız açısından meselaa BBRR a ulaşamadık ve herkes merak etti en ufak bir örnek...
Etkinlik komisyonunun izmir adına yapıcıı olmasııı dileğiylee....selamlar.
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Evet Sokemon kardeşimin de dediği gibi MT İzmir gezi ve etkinlik grubunun 7 üyesi var. Lider veya başkan gibi kavramların önemsiz olduğu,asıl amacımızın motosiklet, dostluk ve gezmek olduğunun farkına vararak böyle bir sonuç elde edildi.
Sonuç olarak MT İzmir de bilinçli olarak lidersiz yoluna devam etme kararı almıştır. Lider grubun kendisidir. Gezi ve etkinlik komisyonundaki tüm üyeler eşdeğerdir ve hiç birinin diğerine göre herhangi bir üstünlüğü yoktur.
Bundan sonra izmir yine eski güzel günlerine yenilerini de ekleyerek site üzerinden sizlerle paylaşacaktır.
slm ben ahmet aranıza bucadan katılıyorum.uglychild kardeşimiz sayesinde bende elimden geldigim kadar sizinle olmaya calışacagım.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)