tünaydın izmir mt
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
eskik bilgi vermişim o gün, sende çanta düşünüyosun ya tüh bende alsaydım diye üzülmemen için fazla sööledim fiyatı, sıkı bi pazarlıkla 203 yuroya kapattım çantayı
benim için elinizi yağa buladığınız için cengiz abi ve sana tekrar teşekkür ederim
sayın bacanaaım kadri abim eşyalar ne kelime yastık battaniye atıp içinde uyuya uyuya yolculuk bile yaptırırm sana artık.
üstadlar şahit walla motordan çıkan yaklaşık 5 lt yağ görünümlü suyu görecektin, resmen gençleşti motor şimdi, deli eminin deyişiyle daha bi samimi oldu.
geçen gün biri "şşşt tekerin dönüyo" dedi yolda, gittim sanayiye baktırdım gerçekten dönüyomuş, yaa kıssaadan hisse her şeye inanmayacan ama tavsiyeleri gözardı da etmeyecen
oo jakabo o gün sana alışverişte baydırma taktiğini öğreteyim diye prova yapıyodum sende kıymet bilmiyon, bak gördün her istediğimizi istediğimiz fiyata almadıkmı sonunda
haa sende de bu konuda cevher varmış gerçekten 3 saatin sonunda kapının ağzında kaptın eşantiyon balaklavayı (kendine diil tabi okuyanlar yanlış anlamasın benim için)
tünaydın herkese..
As The Years Go Passing By...
çok sevgili bacanaam
bu güzide satırları sana yazarkene
bana gönderdiğin şu yukardaki satırlarını okuyunca mutlulukdan höngürdeyerek sana bildirmek istememle beraber aklıma takılan bi soruyu iletmek isterim
şinci ben senin topkasede uyuya uyuya yolculuk ederkene göbeeemide kaşıyabileceeemmmii?
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
kaşımasına kaşırsın da çanta gördüğün gibi yeni içine pamukçık falan düşürme , üste sana bi sunroof açarım ordan atarsın
Off ya bugün berbattı havaa ya.Fırtına kırıp geçirdi burayııı :S Bizim güneş enerjisinin peteğini komşunun çatısından topladım Karda atıştıdıı...
İzmir in havasıyla kızına güven olmaz diye boşa dememişler..
2 gün önce denize girilecek hava vardı yahu
o zaman bizde hafta sonu kayak yapmaya gideriz olmazmı ( bahane çok )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bozdağa gidelim abi...nası olurrr...
As The Years Go Passing By...
izmir bu ara netsel erişim sıkıntılarım var. biraz uzak durabilirim. bi gelişme oılursa telefonla lütfen bildirin.
yokmu izmir mt de 90-100 kg civarlarında bir motorcu siyah richa montum satılık arkadaşlar uygun fiyata vericem acil
Ride your way
Hedo sen ciddi ciddi içinden 0-6 yaş grubu bir çocuk çıkartmışsın Helal olsun valla...
Bikini diyeti mi
Sağlığına dikkat et aman,sen bize lazımsın
Bu arada montun fiyatını yaz,aklımızda olsun..Yollarız birisine.
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)