mustafam hayırlı olsun top case in..
ben onu bi kerecik kandırayımda "senin ön takım komple dağılmış" diye yutturayım... gacırrrrrr gucurrrrr
mustafam hayırlı olsun top case in..
ben onu bi kerecik kandırayımda "senin ön takım komple dağılmış" diye yutturayım... gacırrrrrr gucurrrrr
As The Years Go Passing By...
He valla benim dağken para etmiyorduda imara açılınca zengin oldum, dedim bi poz vereyim, yazlık yapıyorum şimdi oralara
Ne şartlarda forumda paylaşım yapmaya çalıştığımızı görsün herkes rezalet yönetim böyle yaparsa kimler ne yapmaz MODUM! (imzamı elleşme)
Dün gördüm maşallah allah nazardan saklasın 0,02 LT top case
Bu arada cengis abi motoru gece dolaba koymuyon inşallah kamufle etmek için ;)
cümleten cici haftalar bol kazançlar MT
karmacoma adaşım bacanaaam benim yeni topkasen hayırlı olsun
eh artık geziye çıkarken benim 52 ltlik topkasemi taşımama gerek kalmadı senin topkase bütün eşyaları alır beeee
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
İyi haftalar İzmit MT ..
Alper abi,bana mı laf çarpıyosun Ben karbüratörün tekliyor demedim,bi gaz yeme problemi var arada dedim,motor patladı öldü bitti demedim,bakımdan geçince düzelmiştir zaten,abartmaya gerek yok.
O motorla hatırı sayılır km yaptım(bir şey olup olmadığını anlayabilecek kadar en azından),işkembe i kübramdan sallamıyorum,bişeyi farkettim ve söyledim sadece,defalarca olduğu için söyledim onu daSenin kadar tecrübeli olmasamda bende kendi çapımda sorun olup olmadığını anlayabilecek kadar tecrübeme güveniyorum.
Karmacoma cidden çok titiz bir adam,o konuda haklısın Bir şey söylerken dikkat etmek lazım,kafaya çok takıyor
Motorun güzel karmamçomam,kafana bişey takma.
Tarık,bir şey yapmadım,sadece ne yapabileceğim konusunda ufak bi ipucu verdim,unutma ki kıroyum ama yetki bende "U" ları uzatma yeter
Yok be MODUM::...... Ben laf çarpmaları sevmem.... Direk söylerim... Hani senden sonra diyecek varsa hazırlıklı olsun diyerekten şeeettiydim ......
Adam pimpirikli... Aaaaa şurası neden şöyle de oturur karşısına '' kaderim mi böyle ben mi yanlış yaptım , Hatasız kul olmaz hele motor hiç olmaz'' şarkıları söylüyor.... Daha dikkatli olalım lütfen.... Diyerekten gene şeeettiydimdi...MODUM.....
Pierzik de amma çekingenmiş ha...Tut tutabilirsen... Saçları da daha kısaymış..Epey uzamışlar... Ama zig hala ufakbe.....
İyi haftalar sayın MODUM.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Karmacomayla kask ve mont almaya gittiğimiz gün geldi aklıma,tam 3 saat durmuşuz dükkanda,22 mont 36 kask denedi
Çok titiz adam cidden
Zig çok çekingendi ilk geldiğinde,saçları büyüdü,hedefleri büyüdü,umutları büyüdü ama zig hala küçük
İyi haftalar abi
(Du bakalım bişey bulucam şu modum olayına ama )
Ben buldum hatta yazmıştım. Biz sana "müdür" diyelim Tuncer, olmuyor böyle. Hem modum'un kafiyesi falan hiç hoş değil yani. Müdür olmazsa Moder olabilir mesela...
...Sergerdan...
Moder de mother gibi oluyor ya da model gibi
Müdür iyi
KAVGADA söylenmez abi bu laf ya tuncer okumaz inşallah yoksa sen izmir terk et
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Ben okudum okumasına da abi,ne diyim şimdi..Hangi birisine laf yetiştireyim
Grupta normal adam yokki,o yüzden yapacak bişey de yok.
Kanun bile ceza vermiyor ki delilere,ben ne yapayım..
Bu arada piercim,küçülen herşeyinin arasında en çok kendini hissettireni beyinin,haberin olsun
Demek beyni küçük olanın zig ide küçük oluyor... Burdan onu mu çıkaralım modum.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ama şimdi benim gibi zeki bir insana da bu sorulmaz ki
PİER şimdi 6 ay daha kayıp olacak zig zaten yok üzmeyin kardeşimi o bize peynirli börek patates li börek yapacak
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)