Forrap kardeşim yanılmıyorsam Karataş Civarında bir magaza vardı, mont için bi gezmek isterim ama tam adres nedir yardımcı olursan sevinirim.
Forrap kardeşim yanılmıyorsam Karataş Civarında bir magaza vardı, mont için bi gezmek isterim ama tam adres nedir yardımcı olursan sevinirim.
Bu linkte hem anlatımı hemde google earht görüntüsü var
http://www.mcamotor.com/Sayfa.asp?sayfa=iletisim
Bizden gidecek olanlar olabilir,sen gitmeden önce yaz yine buraya..(Ne kadar kalabalık gidilirse o kadar indirim yapabilirler mantığından yola çıkarak diyorum.)
Bugün geziyi kaçırdım Neyse iyi akşamlar dileklerimi ileteyim bari buradan
Hocam siz mont için bakiyeyi söyleyin ona göre marka yer tavsiye edelim
Sizin Model Daha Iyi Malum Biraz Göbek Problemi Var Fiyatda Makul Nerede Bulabilirim.
Hocam Özelden bilgileri attım Bende montumdan memnunun ama fermuarı açıkta olanlardan almayın üzerine parçalı kapananlardan tavsiye ederim
Hey be,bir de ilk geldiği zamanları hatırlıyorum..Şimdi küçük dağları ben yarattım şeklinde foto çektirebilecek kadar kendine güvenen bu genç eskiden fotoğraflarda bile bir hayli ezik çıkıyordu yahu
6 Temmuz İnciraltı buluşmasından bir foto (Tarık ve Zig in ilk gelişi).
O zamanlarda baya ürkek ve çekingendi Tarık,sonra baya bi açıldı,bi daha da kapanmaz zaten
Bu arada Tarık,imzan baya güzel
(Umuyorum ki bundan sonra modum derken " u " ları uzatmamaya özen gösterirsin )
harbi yaw ne mülaim ve ürkek poz vermişler
forrap senden korkulur valla nerden buldun adamların ilk günlerini..hadi benide bul ipucu vereyim portakal cafe halı saha falan hehehhe
İpucuna gerek yok yahu Aykut Benim database de (beyinsel) hepsi kayıtlı
Çallı ve Chatkut un ilk gelişi (Öncesinde toplantı sonra halısaha maçı ve en sonunda maçta kaybettiğimiz yağlarımızı geri kazanmak için ocakbaşı-aynı gün -).
iyimiş yaw bi başta marko bi başta soke önde sen wallace ı-ben falan...yanımdada çallı varmış çallı bu resimden sonra 4 ay kaybolmuştu...
arkadaşlar siyah 4 mevsimlik richa montum satılık,20kg verdiğim için oldukçabol geliyor ilgilenenlere duyrulur.gelip görebilirsiniz
Ride your way
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...yaretimiz.html
Ziyaretimizi yaptık...Emanetimizi teslim ettik.... Herkesten allah razı olsun....
Annesinin çok selam ve teşekkürü var..........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
inşallah hayırlara vesile olur...
As The Years Go Passing By...
Dün cengizin atölyede Benim motora çanta demiri imalatımız sırasında Karma çoma adlı arkadaşımızın baskınına uğradık...Adam hem yağını değiştirtti hemde motorun bakımını yapttırttı.. Bide üstüne üstlük Kahramanlardan bir Kappa bayisinden Top Case almış....220 ero ya...
Taktık ama sanki bu işte bir gariplik var....
Bide siz bakın..Sanki mustafayı kazıklamışlar.....
Bunun içine iki adet sosois koymuş bu günkü subaşı mangal partisine gelmiş.... Ama ekmek sığmadığı için yavan sosis yedi adam.....
Tekrardan TopCase n hayırlı olsun ...Güle güle kullan....
Karmançorbalak ın motoruna da küçük bir bakım yaptık..Yağ değişti..Yağ filtresi temizlendi......Hava filtresi temizlendi.....
Bidaha adamın kanına giripte yok karbüratörün tekliyor galiba yok zincirin gevşek yok motorun zıplıyor demeyin sakın ben zıplarım onu diyene haaaa....
adam zaten paranoyak.... Motor arkadan pıt yapsa önden piston kırdı zannediyor....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)