Eyvallah dostum bari giderayak tanışalım seninle Uğramaya çalışacağım, mekan bana çok ters kalıyor ama mutlaka bir şekilde görüşürüz sizlerle.
Eyvallah dostum bari giderayak tanışalım seninle Uğramaya çalışacağım, mekan bana çok ters kalıyor ama mutlaka bir şekilde görüşürüz sizlerle.
...Sergerdan...
Kardesim ben de simdi Almanya dayim, hayirlisiyla isleri gucleri de hallettim, hafta sonu(cumartesi sabahi) Manisa nin organizasyonu icin geliyorum, ondan sonra da bir hafta icinde Bodrum"a dogru yol alirim... istersen beraber gidelim, Bodrum da bi gun kalir oyle gecersin Marmarise...
gorusuruzzzzzz....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Biri uglychild 'ı durdursunBir bakıyorsunuz Mısır da cami de bir bakıyorsunuz Amerika da bir clupta
Arkadaşlar dün gece yani 26.04.2007 günü Kamberhan kardeşimiz bir kaza geçirmiştir ve şu anda 9 Eylül Hastanesinde yoğun bakımda yatmaktadır. Birazdan hastaneye gidip kendisi hakkında bilgi almaya çalışacağım. Hepimize geçmiş olsun kazasız belasız sürüşler
erhan abimiz için çook üzüldüm işallah hepimizin dualarıyla biraz da olsa iyleşir abimiz allah dualarımızı esirgemesin en kısa zaman da onu da aramıza kawuştursun bi haber alan olursa mutlaka yazsın yada tlf açsın hepimize büyük geçmiş olsun mt aylesii
tüm İZMİR-MT ailesine geçmiş olsun kardeşimiz ERHAN talihsiz bi trafik kazasına karışmıştır akşamüzeri iş çıkışı yanındayız elimizden gelen bir şey olursa ne gerekiyorsa yapacağız.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Ne diyeceğimi bilemiyorumO kadar üzgünüm ki cümle kurmakta bile güçlük çekiyorum.
Murat ( wallace) hastaneden telefon etti bana,yoğun bakımdaymış.Durumu iyi değil dedi
Allah yardımcısı olsun.
İş çıkışı bende gideceğim(saat 6 gibi oradayım),içeri almıyorlarmış ama almasalar bile orada olmak istiyorum
Dualarımız Erhan için...
arkadaşlar çok üzüldüm erhan ın durumuna işallah bunuda üstesinden gelir
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Erhan arkdaşımızın son durumu nedir arkdaşlar :S
şok oldum! ! ! bende şimdi okudum...umarım durumu iyi olmuştur erhan kardeşimizinn.dualarım seninle kardeşimmmmmmmmmmmm..haber alan olursa yazsın mutlaka.
şimdi murat abimizle görüştüm.erhanımızı kaybettik arkadaşlar..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Tüm İzmir li dostlarımızın başı sağolsun... Hep kalbimizde olacak..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
izmir mt'nin başı sağ olsun geride kalanlara cenabı allah sabırlar versin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tüm mt aylesinin başı sağolsun allah yakınlarına na da başsağlığı versin
İzmir Mt'nin Başı sağolsun . Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin... SinopMt
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
izmir mt basınız ve basımız sağolsun...
tüm muğla mt arkadaslarım adına hepimizin başı sağolsun...
arkadaşlar lütfen dikkat edelim bu haberlerde bizim adımız geçmesin...
Allah (c.c.) hepimizin yardımcısı olsun...
Yürektesin Erhan Kardeşim...
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
Tüm İzmir"li kardeşlerimin başı sağolsun ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
taziyeleriniz ve acımızı paylaşımınız için tüm mt ye
sonsuz teşekkürler, allah hepinizden razı olsun.
içim yanıyor arkadaşlar, içim
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)