bakmıyorum bakmıyorum bakmıyorum BAKTIM kahroldum,mahfoldum,fena oldum,tilt oldum,kudurdum,çıldırdım,haz duydum,GURUR DUYDUM
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bide yol boyunca çekilen videoları görseniz kalpten gidiceksiniz o zaman
neyseki her video boyutu 200 mb olduğu için bi yere yükleyemedim...
Onlar *.avi oldugundan boyutları büyüktürr.wmv'te falan çevirebilirsenn boyutları düşerr
Bu arada motor çıkmış servistennn ne kadar tuttuuu bi de neler değiştii
Adam bi debriyaj balatasını değiştircek(haliyle yeni yağ konacak) birde ön panelin dışı değişecek 100 ytl fiyat çektii
Baktim bizimkiler yol yapiyor pazar gunu, dedim ben de bos durmayayim, aldim artcimi, bastim Isvicre"ye... Zurih te takildik, gezdik tozduk falan filan iste 1000 den fazla yol yaptik iyi geldi; rahatladim
Basligi actim, bakmak isterseniz,http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post928375
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Sabah sabah rüyanda mı gördün lem?..... Özlemişin belli bizi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
En iyi firma bol garanti veren değil,garantiye gerek bırakmayandır zigcim
Bana kapak mahiyetinde değildi ki o sen yanlış algılamışsın Bizim motorun garanti kapsamında bişeyi değişmedi şimdiye kadar
Zamanla zaruri ihtiyaçları olur debriyaj balatası gibii ama onuda 75'e değiştiririm dedi adam.Şimdiye kadar motorun bakımını kendim yaptım böyle bi ücret vermeye alışkın değilim
Lem for rap gaziemirde taraflarında bildiğin usta varsa sorur musun ybr debriyaj balatasını ne kadara değiştirir
Gaziemir de motorcu yok olm Sallama yerler var ara sokaklarda(mobilet tamiri yapan) ama motosiklet servisi görmedim hiç.
Cengiz abi karabağlardaki ustaya bir sorsun olmazsa
Bu arada o kapaklar sarges biranınmış evet,googleda görsellerde aradım,ben aradım siz aramayın garip şeyler çıkıyor
Aynen Torbalıdada durum öyleee
Bu sordugum yerde aslında kanuni servisi yamahayada bakıyorr.Yeni Kanuni Plaza açmış adamlarr ohaa dedim .Nese Cengiz abiyede soralım eyvvll
He bu arada bende dikkat ettim sagres'in sitesine girerken 18 yaşı arıyorduu
Adam kapak beğenmiyo....
Al sana kapak.........
http://
İyi akşamlar Eskişehir........
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)