Merhaba canlarım,
işlerimin yoğun olmasından dolayı bayağıdır sizlerle olamıyorum/uz...
bugün (akşama) Antalya ya bayiler toplantısı için hareket edeceğim.
inşallah dönüşte sağ salim tekrar görüşmek nasip olur.
bu arada en geç Şubat başında yeni (2'nci el de olsa ) bir motosiklet daha almayı planladık 2005 model bir FZ6 Fazer olacak nasipse tabiii.
Selamlar herkese ve öperim sizleri tek tek...
Özer abi özlettin(iz) kendini(zi).
Valla geçen gün aklıma geldi(niz).
Yengeme selamlar..
İyi yolculuklar
Motosiklet tercihin de çook güzel,bende fazer ı çok seviyorum.Gerçekten güzel bir alet.. Allah şimdiden kazasız belasız alıp binmeyi nasıl etsin
Özer abicim özledik valla sizleri. İnşallah istediğin gibi bir FZ6 bulursun çok güzel motosiklet tercihi. sevgilerle
wallace dağıtalı çok oldu ama farkında değil sonunda eline alacak makineyi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Pazar günü seferihisar tarafına bi mangal gezisi yapalım.... Yer önemli değil... Yola çıkalım yeter... Ne dersiniz?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
epeydir duyuyorum , ama benim bu huzur evinden haberim yok. arkamdan bişeyler döndüğünün farkındayım . aslında huzurevi'nin birinci üyesi olama hakkına sahibim diyebilirim (yaş itibarıyle tabii) üyelik açısından da ona yakınım diyebilirim . kabul buyrulursa tabii ,yoksa yoksa silin beni ben gençlarle takılmaya devam ederim. tabii kendimi hala genç gibi görüyorum demek istemedim (yerseniz) aganigi naganigi
Abi sen Genç MT nin başındasıın
Huzur evindekilerin genel özelliği yaşlarının haricinde içlerininde geçmiş olması Sen gayet dinçsin,gençsin
Kendini bi Alp_Tunay la bir Apv41 le bir tutma Allasen
yakın zamanda bu konuyu ayrıntılarıyla görüşelim 2 motorun arkasına bağlayıp seni bir çekiştirelim bakalım ne kadar esneksin görelim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Hadi yapıcaksak pazara bişeyler başlık açalım..Herkesin haberi olsun....
Tuncercim o konuları daha sonra konuşuruz hayatım..... Görürüz kimin içi geçmiş...
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ar-seferi.html
Pazar günü için topic açılmıştır.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Cuma toplantısı ve pazar günü gezi için topicler açıldı.Duyurular bölümünden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
İyi geceler herkese...
Gunaydinnnnn arkadaslar,
hepinize keyifli bir sali sabahi diliyorum
valla Ozer abi,
ne diyeyim sana, hadi ben de ara vermistim ama siz arayi bayagi bi actiniz abi yaaa... bu arada insallah o fz6 yi alirsin da bize de kullanmak nasip olur
aganigi ha
abi keyifler nasil oralarda?
arkadaslar bu arada umarim gecen gunku konu uzerine biseyler dusunmussunuzdur... bize yakisani yapalim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Rahmi abicim ikametgah, nüfüs fotokopisi ve iki adet senin, bir adet yengemin ve bir adet de Badem'in fotografını dilekçeye ekle postala. Hemen işlemi başlatalım
Of of of çok pis laf etmişsin. Senin mod olman bile kurtarmaz sanki seni bu durumda.
bence bi saçından bi bagağından bağlayıp çekelim. bakalım saçları ne kadar kuvvetli. Bu Forrap gücünü saçından alıyor bence
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)