İyi günler İzmir...
Uykunun gece olanı ve gaflet içermeyeni makbuldür.
Uyanınnn. Uyanın...
Speedygirl , nerdesin ablam sen?
Kamberhan , ses ver seeeesss.
Haydin bakayım bir dahaki toplantıda görüşürüz.
İyi günler İzmir...
Uykunun gece olanı ve gaflet içermeyeni makbuldür.
Uyanınnn. Uyanın...
Speedygirl , nerdesin ablam sen?
Kamberhan , ses ver seeeesss.
Haydin bakayım bir dahaki toplantıda görüşürüz.
...Sergerdan...
Zaten bu kamp olayına da gelmezseniz speedygirl üm Şulem ve Kamberimhanım Erhanım benden çekeceğiniz var
Geyik bi yana da inşallah haftasonu işiniz yoktur da görüşebiliriz,gerçi inşallah benim de işim çıkmaz
Arkadaslar bana gold motor serkan in telefon no su lazim bilen var mi yada yeni adresini... kAHRAMANLAR DA NEREDE BULACAGİM ONU....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
askerliğimi ANITKABİR de yapmış biri olarak çok duygulandım.
teşekkürler marko.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Benim amcam bu konularda çok duyarlıdır.2 gündür bilgisayarımın masaüstünde bu fotoğraf var amcam koymuş,gerçekten de çok anlamlı...
Merhaba arkadaşlar,
Ankara mt den size transfer olucam seneye, yani evime karşıyaka ya
İyi organizasyonlar bekliyorum sizden hadi bakalım
Rüzgarınız bol olsun... Slmlar, saygılar...
İyi geceler İzmir... Her nerede yaşıyor ve yaşamayı becerebiliyorsan...
...Sergerdan...
Yok benim işim o saatte bitti... Malum sizin tatiliniz benim mesaim oluyor mesleki bakımdan. Ama sen uyumuşsun bile. Haydi iyi geceler.
...Sergerdan...
Teşşekkür ederim kuvva kardeş...
Seneye görüşürüz izmir mt...
Ankaraya gelen olursa toplantılara bekleriz.
Tabi Ankara mt sayfasınada
Slmlar...
Evet arkadaşlar... Toplantı topicini açmak lazım artık,aslında artık farklı yerlerde toplantı yapmanın zamanı geldi ancak böyle bir araştırma yapmak istememe rağmen fırsat bulamadım bu aralar.Bu seferlikte nerede yapacağımızı kararlaştırıp başlık açalım.
Bunun yanında çok önemli olan bir konu da,Manisa MT nin ve başka gruplarında bulunacağı bu hafta sonu yapılacak olan çocuk yuvası ziyareti...
Gelebilecek herkesin bu tür bir organizasyonda yer alması gerçekten de güzel olur.İncelemek isteyenler için ilgili link;
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/29831-%5Bmt-manisa%5D-29-nisan-manisa-ocuk-esirgeme-yurduna-karde-lerimizi-ziyarete-gidiyoruz.html
iyi geceler arkadaşlar. İzmir'de son 1 haftam, sonrasında Marmaris'e gidiyorum Ekim ayına kadar oradayım, görüşemezsek iyi bakın kendinize, Yolu düşen herkesin başımın üstünde yeri var...
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)