yok ya mail atıp konuşuyorum sıkınıtı olmuyor bugüne kadar 7 alışverişim var e-bayden bi tanede satış yaptım hatta sorun yok gönderiyolar
sercana ulaşabilen varmı ya bu arada alamanyadaydı demi o?
yakın zamanda gelcekse ona sipariş vereyim belki o getirebilir soruyodu siparişi olan varmı diye gitmeden
derdini anlatmada zorluk çıkıyorya hiç bulaşma derim çünkü bazen istediğini alman için baya bi mail trafiği gerekiyor
Peki ürün geldiğinde gümrük çıkıyormu yoksa sadece kargo ücretimi ödüyorsun?
Tav oldum şu ebaya.Sırf ebay yüzünden ingilizce kursuna gitcem
100$ veya 100€ altında bi değer gönderilerek yapılan kargolarda gümrük ödemessin sadece kargo ücreti olur. (bu limit belli dönemlerde birazda esnetiliyor)
tabi burdada dikatli olmak lazım bir video kamera alıpta değerine 100$ yazarsan gümrükte çakarlar ve o zaman kamera için kendi belirledikleri bir değer üzerinden kdv+gümrük uygularlar toplam belirledikleri tutarın %26sı gibi bi para ödersin o zamanda.
İyi geceler...
kolpa,araştırmak lazım,MCA dan bahsediyorsun sanırım.Bilmiyorum orada var mı..
Daha önce biraz araştırmıştım,Türkiye de işe yarayacak düzgün şeylere çok para istiyorlar gerçekten.
Uglychildıma sormak lazım,hala Almanya da olmalı ama gelmek üzeredir.Msnde görürsem konuşurum..
Siteye girmiyor bazen msne giriyor sadece.
şu tam aradığım gibi bi model sercana ulaşabilirsek soralım imkanı varmı almak için
Günaydın İzmir ..
Alico geçmiş olsun..
(Eğer hastaysan)
Gurupta ne gibi bir problem var bilmiyorum.niye sevmedin onuda bilmiyorum.ama açık açık kusurları yazarsanız bizde hataları düzeltiriz.isim konusu niye hayırlı gelmedi anlamadım forumda okadar ot çöp isim varken.Neticede ismimizin harflerinden alıntı yaptık ve ayrı bir yeri olan 96 senesini ekledik.
teşekkür ederim ben değil ama çoçuk hasta.ama bu aralar iyi.bu arada arkadaşlarla bi görüşmek lazım hatamız oldu herhalde.
Abi yanlış anladın..
Ben yukarıdaki alıntı yaptığım mesajımda TOPLAR grubu geliriz demiştim,onlar da geyik olsun diye TOPLAR grubu ile gitmeyiz,biz topmuyuz manasında yazmışlar ismini beğenmedik diye(grubun,senin değil) Sen ya da senin nickin ile alakalı bir konu değil,bizimkilerin geyik severliğiyle alakalı..
Senin kime neden hatan olsun ki Aman diyim,herkesi yanlış anla da bu grubu yanlış anlamaBizde öyle alakasız yere kimse kimseye kırılmaz,en fazla alakasız yere geyik yapılır
Kızına geçmiş olsun,umarım biran önce iyileşir..
Abi sanıyorum ki çay ısmarlamak zorunda kalacaksın
Bizim grup yasasına göre herkese çay ısmarlaman gerekecek Bizde cezalar böyle malum..
MTCK (MT Ceza Kanunu) nın 29.maddesine göre MT İzmir gibi geyik bir grubu yanlış anlamak ağır bir suçtur ve yanlış anlayan kişinin çay ısmarlamasını gerektirir
Kanunlar biraz ağır ama yapacak bişey yok..
MT İzmir in kestiği kol acımaz
Şaka bir yana,kusura bakılacak bişey yok.Bizdeki herkes şeker gibidir(Apv ve Alp_Tunay biraz yaşlı oldukları için onlar bayat şeker),olur böyle şeyler önemsemeye değmez..
Eeee konumuza dönelim
---
İyi öğlenler İzmir
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)