İnsan bi davet falan eder.... Töbe töbe...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tamam güzel plan olur. o zaman günü pek de önemli değil. her gün olabilir size kalmış
yaw ne şimdi davet mi bekliyorsun sen. pazar git küçük gezi yap davet etme sonra davet bekle. bak en azından biz sitede ortada yazıyoruz. tabi gününü cepten kesinleştirecez o ayrı.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yOK ABİ DAVETmavet, biz Murat abi ile gidip çay-börek kahvaltı yapacağız, akabinde hemen yanıbaşımızda bulunan bilgisayarlardan size bildirimde bulunacağız Tanıdık geldi mi kompozisyon?
Ok biz ayarlıyoruz tarihi, yalnızca seni arayıp söylüyorum
Şşşşşttt
...Sergerdan...
herkez gene kendi havasında iş çeviriyor valla
ben bişi sorcam interkom seti gibi bişi aranıyorum izmirde nerde vardır ucuza nasıl alırız bilen varmı dünya para bayılmak istemiyorum
modumuz varmıdır bu aletten bizim sponsor firmada
olmadı e-bayden alıcam gene
miss kolpa sıkılıyor arkada gezerken kendi kendine bişiler söyleniyor merak ediyorum ne diyor
TOPLAR grubu baskına geliriz yoksa..
bu şekilde emirvaki olmaz MT olarak gideceksek tamam ama sadece 1-2 kişi TOPLAŞIP gidilmesin diye düşünüyorum
miss kolpa sıkılıyor arkada gezerken kendi kendine bişiler söyleniyor merak ediyorum ne diyor
en huzur bulduğun yerde bile ses dinleyeceksin yani, şimdi duymuyorsun daha iyi kıymetini bil ama çok merak ediyorsan kısaca söyle bir konuşma dinleyeceksin ; eren önüne bak sanane duraktaki kızdan,aşkım yavaş git, sollama,sağlama,araya girme,beni dinle,kime diyorum,üşüdüm,acıktım,dur çiçek toplayalım,niye korna çaldın,minimini bir kuş donmuştu pencereme konmuştu laylaylaom
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...-intercom.html
umarım işini görür eren yoksa daha site içinde çokkkkkkk var
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
teşekkürler cengiz abi bunu gördüm ebayde bende biraz dandik geldi 10$ civarına satılıyor amerikada kargo içinde 18.5$ istedi. ben aslında telsiz, stereo mp3 player fln bağlanabilen (hep miss kolpayı dinlemicez ya) biraz daha eli ayağı düzgün bişey bakıyorum. ayrıca bunuda 30-40ytl ye bulsam alırım bi süre işimi görür en azından ama yok türkiyede bulamadım.
ehe yine adım geçmiş
cengiz abi walla dooru arada şarkı söölüom kendi kendime ama esas eren beni göremio arkada napıom die merak ondan sıkılmam bahane yani ben rahatım arkada ohh yayılıom ööle geniş geniş bakınıom etrafıma takıomda kulaklıklarımı da,yakında bi masa kurucam arkaya ama
saygı görmek istediğin kadar saygı göster
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)