Herkese iyi haftalar. Hayırlı işler
Herkese iyi haftalar. Hayırlı işler
selam millet iyi haftalar ben hala hastayım çok kötü bir öksürük ciğerimi sökmeyi düşünüyorum tanıdık bir ciğer ustası varsa gidelim.
Pınar doğumgünün kutlu olsun kardeşim nice yıllara. sağlık ve huzurla hepberaber inşallah
Atın ölümü arpadan olsun
Hey gidi hey,motorlu olduğum zamanlarda bende üzerinden inmezdim,hastayken bari binme derlerdi ama binmeyince daha çok hasta olurdum
Ahhh aaaah...
Geçmiş olsun Wolıs..
valla adım atsam sobeleniyorum. doğrudur geçtim oralardan öğlen vakti bi işim vardı. hastayım ama toplu taşıma eziyeti çekemem kardeşim
aynen Forrap herkes hastasın bari binme diyor ama benim bünyede bu pek barınmıyor binesim geliyor. sarıp sarmalayıp kendimi biniyorum. teşekkür ederim. bu ara bu öksürük salgınmış haberiniz olsun önce bogazda bir ağrı ile başlıyor sonra dan dan kuru bi öksürük oluşuyor ciğerleriniz çıkacak sanıyorsunuz
Teşekkürler arkadaşlar iyi niyet ve dilekleriniz için. Herşey olacağına varır, bakalım işte.
Murat abii, geçmiş olsunnn...
...Sergerdan...
miss komita pınar doğum günün kutlu olsun nice güzel ve sağlıklı yılara kardeşim
Günaydın İzmir...
Siz benim günaydın dediğime bakmayın daha uyumadım, yatakta bilgisayar keyfi yapıyorum...
Eee ben uyuyacağım birazdan, kim devralıyor nöbeti ?
Yine bir misafir var...
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
gittardando
...Sergerdan...
Günaydın herkese.. (Gerçi öğlene daha yakınız ama..)
TÜM ARKADAŞLARA SELAMLAR.BOL KAZANÇLAR.
Gittardando hayırlı olsun kardeşim tekrardan. şu kahvaltı işini de biran önce organize edelim. o yediğim böreklerin ve içtiğim çayın tadı hala damağımda.
abi ayar çekiyorum o konuda... her an arayabilirim seni bir sabah
...Sergerdan...
İyi akşamlar İzmir...... (Son zamanların trendi bu)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
trende bende uyayım bari.
İyi akşamlar izmir her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)