mutlu yıllar İzmir mt...
mutlu yıllar İzmir mt...
Ride your way
cuma toplantısında çaylar çallıdanmı gelmediği toplantı için ceza kesilecekmi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Biraz geç oldu ama geçmiş olsun dileklerini ileten herkeze teşekkürler allahtan ne bende nede motorda bi sıkıntı yok sadece ders almak gereken yerler var deneyim herşeyden önemli
sevgili topik ,
bu gün 2008in ilk msjını MT ye yazıyorum,
tatilden sonra p.tesimi çarşambamı ayırt edemediğim ilk iş gününden herkese sevgi ve selamlar.
herkesin yılbaşı ve ocakbaşı (etle kebapla alakası yoktur sulanmayın) hayırlı bir başlangıç olsun, yeni yılınız nasıl istiyorsanız öyle geçsin.
erencim sanada geçmiş olsun,
bi iki gündür bornovada "motorun biri sağa kayan jeep e omuz desteği vererek şeridine soktu" diye bir efsane dolaşıyo. kahraman oldun haberin yok
May The Force Be With You
Sağlık, Mutlu, Huzurlu ve kazasız bir yıl geçirmek dileğiyle. İyi yıllar MT iyi yıllar MT İzmir
MT izmirimin değerli ve her biri ayrı derecede kıymetli, güzel insanları. Hepiniz nevi şahsına münasır insanlarsınız ve her biriniz fevkaladenin fevkindesiniz. O yüzden sizlere topluca bir yeni yıl mesajı atamıyorum. Her biriniz ne isterseniz o olsun 2008 de.
Ayrıca;
Yeni yılınızı ve yeni yıldaki bütün bayram-seyran-yıldönümü, eş-dost-akraba-çoluk-çocuk-çombalak doğumgünü, anma-kutlama-hoplama-zıplama vs. günlerinizin hepsini peşin peşin kutlar, bir yıl boyunca benden başka kutlama mesajı beklememenizi tavsiye ederim
sevgilerle
Tüm İzmir Mt ailesinin yeni yılını kutlar,sağlıklı,mutlu,kazasız ve tekerlerinin düz döndüğü bir yıl dilerim
burdan büyüklerime sesleniyorum
ben gokart istiyorum napın edin ayarlayın ben hevesimi alamadım öle 5-10dk binmekle
Tüm arkadaşlara bu yeni yılda etli ekmek,bıçak arası,fırın kebabı,mevsim kebabı gibi besin çeşitlerinden en az birini mekanında (KONYA) yemeleri dileğimle KONYADAN herkesin yılbaşı bayramını kutlarım.
Aramızda her kim varsa Çin Malından Japon Malına geçmeleri dileğimle...
:pr::pr::pr:
hakikaten yaw yılbaşı dedik unuttuk cuma nerdeyiz. Teras mı?
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)