günaydın izmir mt...herkese iyi yıllar dilerim şimdiden...;)
As The Years Go Passing By...
Günaydın herkese..
İyi pazarlar
Bu arada bütün hafta pazar gününü yılbaşı sanan biri olarak yeni yılınızı yarın kutlamayı tercih ediyorum (naturel armut gibi hissettim kendimi dün,milletin alay konusu oldum) Benim bu sene yılbaşım her seferkinden renkli geçecek,çalışarak
Ne oldum dememeli,ne olucam demeli Hey gidi hey..Geçen sene neydi,bu sene ne..
Daha genciz neyse kiGerçi seneye de daha renkli geçeceğinden eminim (hayatımın silik yılları bunlar zaten,ezik gibi hissettim kendimi )
İyi günler izmir mt İşten kaçma fırsatı buldum yarım saatliğine.Bi siteye uğrayım dedim fırsattan istifade
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
PIERzig, kolpa
kolpaaaa bugün seni Bornova forumun o taraflarda gördüm motorla geçerken el salladım hiç farketmedin
doğrudur kardeşim kusura bakma kafam çok dağınıktı eğer foruma geliş yolunda gördüysen muhtemelen senden 2dk önce ilk kazamı atlatmıştım kafa hala ordaydı :(
Hadi yaaaaa
Geçmiş olsun kolpa,bişey var mı ?
Bilgi ver,merak ettirme milleti..
Bişeyin yoktur umarım
Geçmiş olsun..
yok yok çok önemli bişey değil ya allahtan ucuz atlattım.
ege üniv. hastaneden geçip köprüye çıktım ordan foruma gidicektim
köprüye çıkarken sola viraj var orada yolda bi enyalik vardı biraz su gibi bişi dökülmüş sanırım birden kıçı attı motorun dönerken toparlamaya çalışırken yan şeride kaydım bi jipe yandan yüklendim (futbolda şarj etme denilen tabire birebir uyan bi şekilde)
gerçi iyi oldu motorun kıçı acayip oynuyodu sayesinde dengemi tekrar sağladım
hiç durmadık
o jipe yandan yüklenmeseydim düşebilirdim kurtardı beni sağolsun ama kafa orda kaldı bütün yol:( heralde panik fln yapıp frene bassaydım yüksek ihtimal kayarak altına girerdim çok şükür hiç bişi yok ama lastikler sanırım miyadını doldurmuş artık.
geçmiş olsun umarım yanlızdın,kimseye birşey olmaması sevindirici gokart ta drift atmaya benzemez aman dikkat
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
geçmiş olsun kolpa
ucuz atlatmışsın
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Geçmiş olsun eren..... Ucuz atlattığına sevindim........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
eren geçmiş olsun allah korusun dikatlı ol kardeşim
İyi gece yarıları İzmir.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
sanada iyi geceler SABAH FIRINDA GÖRÜŞÜRÜZ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Eren geçmiş olsun kardeşim,Başına birde lastik masrafı çıkarsa işin iyi değil
BAŞTA TÜM İZMİR MT OLMAK ÜZERE HERKESİN YENİ YILINI KUTLAR SEVDİKLERİNİZLE SAĞLIKLI MUTLU AMA EN ÖNEMLİSİ UMUTLU BİR YIL GEÇİRMENİZİ DİLERİM.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN SEVDİKLERİNİZ HEP YANINIZDA OLSUN SEVGİLERLE NİCE YILLARA.
Günaydın izmir mt.Mutlu Yıllar
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)