Ne utanması yavYok artık o kadar değil,olabilir bunlar.Sonuçta bir harf ve senin ne demek istediğini biliyoruz,ben geyik olsun diye söyledim bakma sen bana
Tekrar hoşgeldin,cuma bekliyoruz dediğim gibi
Ne utanması yavYok artık o kadar değil,olabilir bunlar.Sonuçta bir harf ve senin ne demek istediğini biliyoruz,ben geyik olsun diye söyledim bakma sen bana
Tekrar hoşgeldin,cuma bekliyoruz dediğim gibi
Süper yaa,havaların düzelmesiyle yeni yüzler de aramıza katılıyor.Cuma görüşürüz...
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
İlginiz için çok teşekkür ederim toplantınıza katılmaya çalışacağım ve bir motorsiklet sevdalısı olarak aranızda bulunmaktan mutluluk duyacağım sizinle özellikle gezi için dizayn edilmiş motorsikletimin fotoğraflarını paylaşmak istedim gezelim artık yawww duydumki izmir mt nin mangalları hiç sönmezmiş
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...tml#post615849
arkadaşlar linki tıklayalım...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Yeni katılan arkadaşlara selamlar, sevgiler... kimse havasında değil sanırım bu günlerde...
...Sergerdan...
valla haklısın be alicim havalar pek hoş değil. neyse
merhabalar tüm izmir mt'ye sonunda bende yılardır düşündüğüm ama cesaret edemediğim iki teker sahibi oldum. 50 km yol yaptım 3 kere düştüm ama çokkk zevkliydi. (nif dağı yaptıkda) bu arada sürekli sizi okurdum sonunda yazıyorum umarım görüşürüz hepiniz kendinize iyi bakın...
iyi günler arkadaşlaR bakıyorumda mangal sohbetiniz hic ama hic eksik olmuyor dünki toplantınıza ufak bi süpriz yapıp gelmeyi düşünmüştüm ama nekadar dogru olur düşüncesinden geri alamadım kendimi .... umarım bir başka gün bir başka sefere işşallaH .
Hocam olur mu öyle şey yahu? Bizim için motosiklet sevdalısı yada kullanıcısı olman yeterli. Girişte ikametgah veya sabıka kaydı istemiyoruz. Zaten il grubunun adını MANGAL MT olarak değiştirelim diyoruz. Kanatları kap gel. Hoşgeldin aramıza...
Aramıza hoşgeldin. Duyurular bölümünü takip et hocam ilk toplantıya seni ve Takashi'yi bekliyoruz. Hoşgeldin sen de...
...Sergerdan...
gitar MANİSA'YA toplantıya bekliyorum bak özledim sizi
hafta ortası bi toplantımız olacak arayacağım sizi , bu sefer teker falan patladı anlamam
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
hosgeldiniz hayaletfilo, taz ve diger arkadaslar,
ya hayaletfilo, cuma gunu rise cafe de sen benim yanimda oturmuyormuydun? as muhabbeti olmustu sanirim... gitar muhabbetinden once...
Lodos: biz bugun gittardando ve bi kac on arkadas bulusup takıldık, sen nerelerdeydin?
bu arada su an saat 02:13 bi ben bi de 3 misafir variz, hayirdir bu saatte İzmir meraklilari cogaldi yaw...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
geldiimmmm
istanbuldaydım sercan fuardan bugun izmire ayak bastım ,haftaya da kesin belli değil ama antalyaya gidebilirim bu hafta içi kesinlik kazanacak haaa bu arada 6 nisan cuma günü yenigün gazetesine cıkacagımm yarın demolar gelecek yakısıklı cıkayım dimi ama
güzel bir organizasyon yapalım cok durduk
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
ewett bendim ooo rise gelmeden önce şöle bi terasın önünden geçdim ama kimse yoktu. İzr üyeyim ben cuma günü ordada çok güzel eğlendik. Aynı gün olmazsa izmir mt'nin de sürekli toplantılarına ve etkinliklerine katılmak istiyorumm. Umarım daha detaylı ve uzun uzun tanışırıss sevgiler
yakısır kardesime, biz genc adamlariz, durmak bize yakısmaz zaten, en saglamindan yapacagiz organizasyonlari...
fuar daki mankenlere bakmaktan motorlara bakamadi diyorlar senin icin.....???
bu arada konak pier de ikinci kapidan giriste kaliteli bi guzellik salonu var, git orda biraz solaryuma gir, cilt bakımı falan yaptir, sonra antalya da saglam bi hamam ve masaj, sekilli cik gazete de ve uglychild'a selamlar diye ilet
havalar ısınıyor bol bol gezeriz, bi de Manisa mt var, arasira oraya da goz at, eglenmesini ve gezmesini bilenlerdenler....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Merhabalar fraktal, Öncelikle hoş geldin. İkinci olarak Bergama da ki görevin ne ailem bergamada yaşıyor da ilgimi çekti bi an toplantılarımıza bekliyorum memurmuşsuun belki yardımım dokunabilir
Sevgili Yürekçe.... Başlatmak istediğin ( belkide başlattığın) bu hareketinden dolayı seni de kutluyorum. Bizde de böyle bir hareketin başlangıcı olması dileğiyle .Organizasyonunuz yerel olması sebiyle belki dikime değil ama fidanlığınızı sulamaya geliriz artık
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)