- halka vaarmı sizde?
-yok.
(1 hafta sonra)
-merhaba...halka geldi mi ?
-yok ..gelmedi da...
(1 hafta sonra)
-iyi günler abi halka geldimi
-yook gelmedii...
( cd tezgahta görülür)
-e abi gelmiş işte... niye yok diyosun ?
-ha sen çember diyosuuun...var o var...
-???
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Biliyordum bu iğrençliğin sebebinin çocukluğunda yaşamış olduğun bir olaydan kaynaklanmasını
Biraz önce de msnden beni tehdit etti arkadaşlar Taner bey Orjinal diyorum inanmıyor cdlere..
Bence güzel bir ban olayını haketti... Mod tehdit etmek haaaa...
Hata hata....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yaw uğraşmayın tanerle. forrapı da gazlamayın. ALp_Tunay hep senden çıkıyor bunlar
Tuncer bayrama az bir süre kaldı ama izmir'de ya da manisa'da kalacak olan arkadaşlarla biraraya gelip bir çocuk yuvası tespit edelim ve ziyarete gidelim diye düşünüyorum.
Çam sakızı da kimin gönlünden ne geçerse yanımızda götürüp dağıtalım.
Cuma günü bunu konuşabiliriz..!
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Biraz geç kaldık evet ama ne diyelim geç olsun güç olmasın...Ben kendi adıma böyle bişey düşündüm isterimki hepbirlikte yapalım.
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
ewet abi nöbet tamamm...
konser işine gelince ah be abim sen benim yol üzerimde değilsin kiii...
ben çiğli-evka-5'de oturuyorum...akşam trafiğinde bornova üzeri 50km. mesafeden manisa'ya gitmekmi...?...menemen emiralem üzerinden rahat rahat 50km. mesafeden gitmek mi...?
harbiden benim ev tam merkez her iki taraftanda aynı mesafe... neyse daha ne konserler yapacağız abi beraber sen meraketmeee....saygılarrr...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
way be wallace allah iyiliğini versin nerden aklına geldi, sende bu anektodu kaydedenlerdensin demek
aa o cevabı hiç unutmam,
kart sensin ......................
o şarkı ilk çıktığında radyolarda tek tük çalmaya başlanıp onur akının da yeni yeni meşhur olmaya başladığı günlerde, şiirin üstüne yatıp kendi yazdı diye kız arkadaşına yutturmaya çalışan bi tanıdığım aldığı hediyenin yanına yazmıştı;
"seviyorum seni
ekmeği tuza banıp balık yer gibi ... "
diye yazıp devam etmişti
kız arkadaşıda; salak madem çaldın doğru yaz diyip yerin dibine sokmuştu çocuğu
oo tuncerim film arşiv durmadan büyümeye devam ediyo demek, o zaman bi gün tükana uğryıp o kaynaktan faydalanmanın zamanı geldi demek
May The Force Be With You
İyi akşamlar izmir mt
Ne o izmir mt cd dağıtımınamı başladı
ne klavye varmış sende be alp tunay ömrün bitmiş sitede, bu kadar mesajın 5000 i geyik olsa gerisi kesin faydalı bir şeydir seni yeni geyiklerin efendisi ilan edelim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bana gel, sana bir ara format atayım,düzelirsin
CENGOMOTO
driverlerı ankarada kalmış ama ,
formattan soora her şeyi yeniden tanıtmak uğraştırmasın
May The Force Be With You
yok mustafa önce yedeğini alırım ben onun bir aksilik olursa alper geri yükleme yaparım zaten hayatında hatırlamaya değer çok birşey yoktur sanırım bir miktar pro yükleriz,2 anıtkabir resmi gireriz aslını unutmasın birde motorun üstünde kalmayı becerdimi gerisi izmir yüklense yeter hafızayıda çok zorlamamak lazım nede olsa hard disk eski sıyırmasın balatayı
CENGOMOTO
Hocam Allah muhabetinizi arttırsın.Öle bi geçiodum uğrayayım dedim.Nasılsınız,iyi misiniz?İnşallah iyisinizdir Neyse millet size bol ve hoş muhabbetler her zaman farınızda yolunuzda....Anladınız siz onu...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)