Ben bu gün ve yarın kuşadasındayım ... Şimdi çıkıcam yola...... Sizler yaparsınız organizasyonları... Bizde uyarız.....
Ben bu gün ve yarın kuşadasındayım ... Şimdi çıkıcam yola...... Sizler yaparsınız organizasyonları... Bizde uyarız.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
brandayı köpek parçalamış sen kediye yumruk atmışsın,
bide nasıl attın yumruğu onu merak ettim, bi elinle tutarken diğer elinle attıysan hayvan sanırım perte çıkmıştır,
duvarın üstünde duruyoken attıysan bişi olmaz her zaman dört ayak üstüne düşerler
ama şu kedi kaçırma işini çözersen banada anlat çözümü, bu mevsimda sırf çamurla sıvanmış gibi bırakıyolar seleyi, ben kedi kaçırmayı çözemedim ama seleyi temiz tutmayı becerebiliyom artık, bi atletimi bi işe tahsis ettim, seleyi çıkarıp atlete geçirip ööle takıyorum yerine, kedilere resmen penyeden yatak hazırlıyom ama selem temiz kalıyo, panter emel görse tebrik bile eder beni.
hem hilton olunca topik de çok sosyetik olur ha,
May The Force Be With You
Arkadaşlar cuma toplantı topiği açıldı...aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
Buyrun...
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
geleceğiz tabiki bizsiz olurmu
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
tuzsuz çorbanın tadi olurmu
(tuz benzetmesi olmadı şekersiz çayın tadı olurmu hiç )
Ben celdum daaa
bu günlük benden bu kadar iii gecelerrr...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Günaydın millet
ya ne şimdi bu. her üye oturduğu semtte toplantı mı düzenleyecek? kazan kaldırma gibi oldu bu sanki. protesto ediyorum ve geliyorum
O zaman haftaya bende toplanıyoruz ha?
hem bayram zaten
...Sergerdan...
sende derken kardeşim Marmaris te mi demek istedin. Geliriz de Lodos la iski de kamp falan diyor. nereye gidecez bilemedim şimdi. en iyisi sizin orada kamp kurmak sanki
Abi Marmaris diyorum ben. Çayı Marmaris'te içeriz, kampı Akyaka'da yaparız, Akçapınar'da tost yeriz, Datça'da balık tutarız, sonra Datça-Bodrum-Söke üzerinden dönüş yaparız. Tabii bu iş ancak baharda olur sanırım
...Sergerdan...
yaw hangi ara konustunuz bunlari,
neyse alp tunay senin ingilizcen vardi, abi ne yaziyor burda yaaawwww...
> I run each teen me?
>
> A wet each team.
>
> I run each make is tea your sun each.
>
> Higher them in each team.
>
> Catch bar duck each teen?
>
> On bar duck each team.
>
> Why high one why!
valla 7.000 o motora veren biri varsa, 3000 e aynisindan alirim... , kalan 4.000 e basar giderim Bodruma, takılırım guneslenirim, aleme akarim, ordan hemen moskova, bir hafta da orda, sonra bi de germanwings ten ucuz bi bilet almanya ya... bi hafta da orasi... ordan direk amsterdam, sonra ibizaya, biraz daha gunes, beach party falan filan donerim izmir e... sonra 3000 ytl lik motorla iki uc resim daha cekilir ve 7000 vercek bi salak daha bulursam ayni taktikle bi omur gezer tozarim
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
tabi tüm bunları yaparken o motoru yakmadığını kabul ediyoruz di mi
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)