Yattım uyku tutmadı tekrar açtım pc yi oturdum başına
Tamam abi biliyorum.Zaten yatakta yatarken nasıl göreyim.Pc yi açınca gördüm.Geyik yapayım dedim
valla uyuyabilseydim rüyamda görürdüm belki.Ama uyku tutmadığı için halen burdayım
Bugün yol yapamadım ya o yüzdendir kesin
Yatsam iyi olacak gerçekten.Sabah işe gidecem Kask muhabbetine dalmışım.Kasklara bakıyorum.
zıbarın yatın yaw, işiniz gücünüz yok mu sizin? sabaha karşı bu topicte benden başkası olması kanıma dokunuyor arkadaş...
Hadi iyi geceler
...Sergerdan...
izmir günaydın. hayırlı işler. iyi haftalar. Bu cuma toplantı işi böcek ve chatkud un üzerindedir. Çarşambaya kadar yerin netleşmesini bekliyoruz.
günaydın MT İzmir... kışlık iznide yedim yarın mesai başlar... bu hafta muhtemel yokum toplantıda, çünki toplantı mekanını taa fizana çekmişsinizzz....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
tüm izmir mt'ye iyi haftalar diliyorum.
Herkeze iyi haftalar ama benim haftam hiçde iyi başlamadı.
Nedir bu kedilerden çektiğim yaa
Önceki motorda brandanın üstüne yatıyolardı brandayı tırnaklarıyla delik delik yaptılar. Hadi kedir dedim fazla uğraşmadım.
Yeni motorda havalarda soğuyunca ş.refsiz hayvanlar brandanın altına girmeye başladılar her geldiğimde motorun koltuk fln çamur içinde oluyordu.
Dün gece o s.refsiz kedi takmış peşine bi köpek saklanmış brandanın altına köpekte paramparça etmiş brandayı ısıra ısıra.
Nasıl tepem attı kediyi duvarın üstüne yakaladım o sinirle bir yumruk attım ömrümde duymadığım sesler geldi hayvandan. Heralde en son zehirli mama vericem o lanet hayvanlara.
Motorun her yanı çamurlu pati izi kedi köpek karışık. Bereket motoru devirmeye güçleri yetmemiş.
Nedir bu işin çözümü yaa Brandayı alttan bağlıyorum gene bi delik bulup giriyo lanet hayvan içine. Gerçi artık brandamızda 10 parça oldu
İyi haftalar izmir....................
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)