kumita bu aralar çok pınarlarla uğraşmaya başladın boğulmayasın bir karış suda üstelik bak pınar motordan düşmüş ( merdivenden ) ben resimleri görmeden inanmadım ama KOCAMAN kız yalanmı söyleyecek, şimdi daha çok şevkate ihtiyacı vardır üzmeyelim
kumita bu aralar çok pınarlarla uğraşmaya başladın boğulmayasın bir karış suda üstelik bak pınar motordan düşmüş ( merdivenden ) ben resimleri görmeden inanmadım ama KOCAMAN kız yalanmı söyleyecek, şimdi daha çok şevkate ihtiyacı vardır üzmeyelim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
etiketlendik abi artık biz bir markayız İZMİR MT
ŞAKA ŞAKA o etiket topik açıldığında oraya yazılır arama yaparken kolaylık olsun diye TIK la bak üzerine ne çıkacak
CENGOMOTO
Cengiz abi, kutuplarda rodaj daha iyi olur dedilerdi, al yanında götür abi
Hatta sen dedin en son kışın rodaj yapmak daha iyi olur diye...
...Sergerdan...
dilimi eşek arısı soksun getir kardeşim gereken ne ise yapılacaktır yeterki sen iste, bu kadar zaman motorsuz yaşadığına şaşırmak lazım zaten
allah hepimizi iyi ustalara düşürsün
CENGOMOTO
ehu ehu ehuee, onemli olan rodaj bittikten sonra ustune kac kisi bindirebilecegi
sen niye aramiyon beni artik hic, gel de benim su motoru bi bakima ver, o arada ben senin motoru acarim, hem de oyle bi acarim ki sasirirsin
sadece sari olan degil ayni zaman da alev alan hem renk ayrimi yapmayalim lutfen! ! !
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Haklısın alev alan demeyi unutmuşum Çok ateşli bişey zaten senin alet
sercanın motora 7000 i vereyim diyen arkadaş toplantıdan sonra ararım diyordu aradımı acaba sercanı
CENGOMOTO
fiyatımızı iyi düşürdün alper ben çıkmam o paraya
CENGOMOTO
cidden sercanın motorun resmine bakıp 7000 ytl vereyim diyen birimi var,
öyle ise bende motorumu şehrazatla bi resim çektirsem 300bin $ a gidermi acaba ?
May The Force Be With You
karma çoma seninde motorun üstünde biriyle resimlerin var istersen oynayalım onunlada ne dersin bakalım ne kadar verecekler
CENGOMOTO
selam izmir mt. geçerken bi uğrayım dedim slm vermeden geçmiyeyim ... ii akşamlar
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
aleyküm selam torento...çay içmeyede bekleriz
iii geceler millet ben yatarımmm....
rrrrrrrııııııırrrrrnnnnn...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)