kadınlar plajından kum getiriyim olurmu?
başka bişi getirirdim kadınlar plajındanda burcuda okuyo forumu
kadınlar plajından kum getiriyim olurmu?
başka bişi getirirdim kadınlar plajındanda burcuda okuyo forumu
senin niyetin belli oldu anlamadık hadi sana iyi eğlenceler yanına sağlam birini al sercan olabilir mesela
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
burcu yasakladı onunla konuşmamı benim
çok haşarı birisiymiş o acayip acayip resimleri varmış onun
bizimi gördü yoksa eğer bizsek söyle izmiri terk edelim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ewt sanada aynını yapar bak bulaşma ona dedi
sen depoda benzin varmı diye çakmakla yaklaşırsın sonra kendini deponun üstünde bulursun dedi
yaw kolpa o resim fotoşoplu falan de, onlar gs500e binmez de, anlat işte durumu, bak üstadların memleketi terketme tehlikesi oluştu mazallah
May The Force Be With You
ya sorma karmancoma zaten ben neden rahmi abilerin pandasını görmedim diye soruyo.
bide resim çektirmişim pandayla ondan gizli diye tavır yaptı zaten
benim bildiğim mandalar pek öyle ele avuca gelmiyo zaten alper abi beşiktaşlısınamı takıldın sen koca mandayı kucaklamışnda
sendemi kolpaya tavır yapıyon şimdi alper abi ,
May The Force Be With You
ya mandaydı pandaydı konuyu hemen saptırmışsınız. Kolpa sen detay ver bakayım şu Kuşadası ile ilgili. Ne yapacaksın ne kadar sürecek gece orda mı kalacaksın vs vs. bilelim yawww
Evet kuşadasından gelirken neler getircen bakim
bende isterim kuş. benim ki beyaz etli olsun mümkünse
Ya birgün buraya girmedim, 4 sayfa geyik olmuş yine . Ya alper sen o koca mandayı nasıl küçültüp kucağına aldın üstelik bademin elbisesini de ona giydirmişsin.
Ayrıca mangalda Rahmi abi bitti, sırada apv41 mi var (ben eti mezeyi rakıyı bol tutup yırtttım işi) zaten beni ve apv41 değil birgün bir ay bile sosun içinde tutsanız yine yutamazsınız merak etmeyin. ve vazgeçin bu sevdadan bak oğlak mevsimi geliyo mangalda rahmi abi yerine ilerki bir tarihte fırında oğlak olursa ben hayır demem. bu arada fırını olan bir yer de bulmak gerekir.
walla bugün üstümden büyük bi ağırlık kalkmış gibi hissediyorum neden acaba?
kolpa sattın sanırım senatörü...
öyleyse hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)