sööleyemdim abi needim,
şimdi sabah jandarma gelip götürmesin beni, sabahda o yakalanan çobanı salarlar artık,
sööleyemdim abi needim,
şimdi sabah jandarma gelip götürmesin beni, sabahda o yakalanan çobanı salarlar artık,
May The Force Be With You
Hade lem atma.... Yangın ağustosta çıktı..... Sallama küller alevlenir....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
işte ben onu diyorum adam ağustosta yapmış programını illaki bana gelecek kavurma yemeğe alp yine iş sana ve bana düşüyor, yansın mangallar,gelsin etler,doysun bizim arkadaşlar ( doymazki bunlar dinazormu kessek ne yapsak )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
valla ben bi çeyrek yerim o kadar gerisi size kalır. çeyrek dediysem de çeyrek ekmek değil. çeyrek kuzu yz da dana. dinazorunda çeyreğini yerim ama biraz uzun kalmam gerekir
Tamam dinozorun diğer çeyreğinide ben yerim.Eh herhalde kalan yarısı izmit mt ye yeter
Dinazordan kasıt Apv41 mi ? Onu mu kesicez
Dinazor diyince aklıma o geliyor..
Eğer apv41'i kaseceksek şimdiden söyleyim o wallace anca yeter biz aç kalırız
isterseniz birde bu konuyu rahmi amcayla konuşalım ben çok üstüme alınmadım ( yamyam bunlar yamyam ) yemek olarak dinazor yiyorlar,çayıda varille içiyorlar,murat bu kavurma olayında senin ETİL bidonundan bir tane gidermi ben korktum abi biz bu işi huzur evi olarak üstlenelim devlet yardımıda alırız
CENGOMOTO
Abi ne iş bu saatte onlinesın ? Sonunda atıldın mı yoksa işten
Kesileceğinin haberi mi geldi yoksa ?
Rahmi abi uzakta,o kurtarır bir şekilde.Geçen sefer neden bol bol et,rk felan almış sanıyorsun ? Kendini kurtarmak için..
Muazallah bu grubun doymayınca neler yapabileceğini kimse görmek istemez
gün içinde çok hareket olmuyormuş burada bir bakayım dedim küçük bir diş sorunu yaşıyorum kendime izin verdim tedavim bitince yine aranızda geceleri olacağım aslında doktorum çok yaşamazsın en fazla 70 yıl daha ömrün var iyi değerlendir dedi
CENGOMOTO
Yav bende gece 5 te mesaj yazmışsın onu görünce şaşırdım
Geçmiş olsun..
Geri kalan ömrünü doya doya yaşa,kendini üzme,eğlenmene bak
ben rahmi abiye geç gittim bi de hafiften tok gittim. aç olsam neler olurdu düşünün siz.
APV41 i yemem canım ona dokunmam. onun eti biraz sert daha körpe bişiler yemek lazım. Bakalım MT izmir in en körpesi en genci kim? bu hafta herkes nufüs kayıtları ile gelsin en körpeyi seçeceğiz.
İKİNCİDEN kesin kahraman olur bence birinciyi düşünseydik zaten binmezdik bu şeytan aletine
CENGOMOTO
Ya bırakın körpe birini aramayı.Apv41'i geceden alkolle hazırlanmış sosa yatırayım bakın nasıl yumuşacık oluyor
MT İZMİR et çallı can derdinde ne olacak bu milletin hali bu şekilde mangal partileri devam ederse yaza bikini giyemeyeceğiz mangal partilerine ara verip tulumba tatlısı,baklava partisi verelim
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)