Günaydın izmir mt
Günaydın izmir mt
Sanada günaydın çayağacım benim.....
Gooodmoooorrrrniiinnnggg.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Good evening izmir mt
Good evening alper abi
Goodnigth arkadaşlar....
Allaaam yarabbim bide bu moda çıktı........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Eeee abi imam ossurursa cemaat sıçar demiş atalarımız.Sen bir ingilizce kelime söylesin başkası tamamen ingilizce yazmaya başlar Ya bu arada kimse yok ortalıkta
arkadaslar yarin beni kim artci olarak alabilir? hatay noktadayim... gezi topic inde cep no var... odemeli yapmayiniz
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
herkese teşekkür ederim arkadaşlar bu kısa sürede güzel dostluğunuz içinen kısa sürede tekrar toplantılara gelmeye çalışacağım ama malesef motorla olmayacak artçı olmak da keyiflidir iki teker üstünde olduktan sonra
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
Bu haftayı böyle geçirdik peki haftaya nereye gidicez
kolpa bize gelsene?
(25 kere gel)
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım
sercanım ekibi gördün bugün istersen kaşınma yanlışlıkla ağzından sihirli kelimeyi (mangal) kaçırırsın valla ocağın söner izmiri terk eder SİMİ ye kaçarsın
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
sercan ben seninle takılmam sen çok haşarı bi arkadaşsın benide ayartmaya çalışma lütfen
*not:bi dahaki sefere böyle şeyleri özelden yaz bilgisayarı tamirden geldi okuyo artık
anladın sen
Günaydın izmir mt.İyi haftalar
ben gece 3 gibi girebildim evime. neyse hadi herkese iyi haftalar hayırlı işler
İZMİR MT ye uzun zamandır girmiyormuşum ha onu farkettim.Dün ben de 23:30 da yattım ama bünye nasıl bi bünyeyse uykum vaaaaar ulaaayyyynn
:pr::pr::pr:
ben yataktan sürünerek çıktım resmen. uykulu uykulu derse girdim kimbilir ne anlatım.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)