terasın nesi var mekan bizim zaten,garsonu var,masası var,çayı var,orayada hesap vereceğiz kendi mekanımızada, kira yerine çay parası veriyoruz,üstelik izmirde 9 ay yaz var, kimi yazın bir mekana sokabilirsin,sahilde turşu,cips,fıstık varken
terasın nesi var mekan bizim zaten,garsonu var,masası var,çayı var,orayada hesap vereceğiz kendi mekanımızada, kira yerine çay parası veriyoruz,üstelik izmirde 9 ay yaz var, kimi yazın bir mekana sokabilirsin,sahilde turşu,cips,fıstık varken
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
pazar gunu canım sıkıldı semıh kardesımle ufak bı gezı yaptım allahtan altımdakı kros deıldı yoksa dahada yukarılara cıkardım sızınle paylasmak ıstedım umarım beğenırsınız....
Bekir bura nere yaw?
Millet gece gece beni çok güldürdünüz, abi demek ki izmir MT'nin hasılatı gecenin bu saatinde toplanınca ardarda kahkahalar patlıyor evde. Arkadaş arada dönüp "ne gülüyon abi manyak mısın" diyor
...Sergerdan...
Herkeze iyi haftalar diliyorum.Umarım hepinizin işleri güzel gider.
Gittardando ve Kumita45 in doğum günlerini şimdiden kutlar nice mutlu yıllar dilerim.
günaydın mt izmir.....
ya arkadaşlar siz işi iyice ticarete döktünüz. benim dediğim dernek vs değil aman allah korusun dernek işine girilmez.
günaydın MT İzmir nöbetten çıktımm akşama kadar yatsam anca dinlenirim herkese hayırlı işler kolay gelsinnn.....
doğum günü tebrikleri için teşekkürlerr....
tebrikler halen kabul edilmektedirrr...he he heee....
buradan tekrar çift yumurta ekizim gittardando nunda yeni yaşını kutlaımmm....
ali sen nerede doğdun
ben ege üniversitesi hastanesindeee doğmuşum (annem söyledi ben hatırlamıyorum çok küçükmüşüm o zaman...)....?
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
buradan çok güzel bir türk filmi çıkardı ama neyse doğumgünü topiğine yazayım
adam dağları geziyor. arazi moduna geçti. olası yangın tehlikelerine karşı etrafı denetliyor. asayiş berkemal mi ona bakıyor. aman dikkat et begüm ayı falan çıkmasın karşına.
izmir mt aranıza katılabilmek için
cbr 125 arıyorum temiz bir tane,
eğer varsa buralarda temiz
tercihen kırmızı
kesinlikle repsol olmayan
haber verirseniz çok sevinirim
musluksuyu@hotmail.com
İzmir MT herkese yeniden merhaba...
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
allah allah izmire bak be ,kış geldi coştunuz, iyiki bi gittik haftada 3 ile 15 arası buluşma toplaşma yapıyosunuz,
ama hepinizin alacağı olsun o kadar buluşmanın yanında geçen hafta benim Ankara-KIZILAY toplantıma izmirden kimse gelmedi, yazdım bunu bi yere ama nereye yazdığımı unuttum,
biliyodum tutmayacağını bende gitmedim zaten
deliymiş , zırdeliymiş dedik de ben artık bunada inanmıyom, mutantmısınız ne biçim organizmasınız, hava soğudukça bünyelerdeki hararet artıyo,
maşallah nazar değmesin,
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)