Herkese günaydın...
İyi haftalar
Wallace,cidden öyle Allah bozmasın...Bir de önümüzdeki yazı düşün
--------------------------------------------------------------------------
Bu haftanın kısa özeti :
ÖNEMLİ
Çarşamba günü Gittardando ve Kumita45 in doğum günlerini kutlamak için Ruto Puto Bardayız.Detaylı bilgi aşağıdaki linkte;
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/38722-%5Bmt-zmir%5D28-kasim-carsamba-gittardando-ve-kumita45-in-dogum-gunu-partisi.html
Cuma günü Teras Cafede haftalık buluşmamızı yapıyoruz.Detaylı bilgi aşağıdaki linkte;
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...eras-cafe.html
Hafta sonu da bir aksilik çıkmazsa etkinliğimiz olacak,onunla ilgili detaylı bilgi en yakın zamanda verilecek
hadi arkadaslar, siteye bakmayan arkadaslar olabilir onlarida telefonla falan ariyalim guzelce toplanalim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
İyi akşamlar izmir mt
ya abicim bu yazı düşünmek istemiyorum. baksana haftada 3 buluşma falan yapıyoruz aştık kendimizi. en iyisi bence para toplayıp kendimize bir lokal açalım. bu konuda ciddiyim. 200-250 ytl kirası olan bir yer bulalım. içeriye mutfak kuralım yiyip içip takılalım orada. hiç olmazsa mekanımız olur yerimiz belli olur.
yanınada tamirhane açalım ufak tefek işlermizide orda kendimiz yapalım demi.
bana uyar. hatta esnafa çay bile satıp para bile kazanabiliriz. öğlenleri de yemek falan satarız. akşamları da biz gider otururuz. bi tane TV koyarız bi tane Pc tamam işte mis gibi olur
yok be bize yetisin yeter. MT izmiri doyuran mekan da zor yaparız ama neyse. allah büyük. bu konuya ciddi eğilelim
Not al biryere toplantıda görüşelim
Yok abi birincisi sabit bir yerin olması bizim için büyüksancılar doğurur. Motorcu yerinde durur mu yaw?
hem dernekleşmek işi hobi olmaktan çıkarır, bu keyfi alamayız asla..
...Sergerdan...
arkadaşlar www. egeriders.com adlı siteye üye olan var mı?
üye olmak istedim fakat sanırım birinin davet yollaması fln gerekiyor
aynen katılıyorum
bu bana sevdiğim bir hikayeyi hatırlattı
yıllar önce çok soğuk bir kış geçiyormuş,ormanda yaşayan tüm canlılar soğuktan etkilenmiş ve ölümler başlamış,ormanda yaşayan tüm canlılar toplanmış ve bir karara varmışlar, geceleri daha soğuk olduğu için tüm canlılar bir birine yakın şekilde toparlanacak ve soğuktan, vucut ısıları sayesinde en az zararı görerek geceyi geçireceklerdir,ilk gece toparlanırlar ve aralarında kirpilerde olduğu için sabah bazıları yaralı uyanırlar,bu kötü deneyimden sonra kirpiler ayrılır gruptan,tekrar ölümler başlar bakarlarki bu şekilde olmayacak tekrar kirpiler bir araya gelirler,fakat bu kez birbirlerine çok yaklaşmazlar sabah olduğunda anlarlarki; aralarında mesafe bırakırlarsa vücut ısılarından faydalanıyorlar,yaklaşıp yaralanmıyorlar ve bundan ders çıkarıyorlarNE ÇOK YAKLAŞIP YARALANACAKSIN NEDE UZAKLAŞIP DONACAKSIN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
cengis abi bi masalın eksikti artık tamamen mt izmir nin dedesi oldun
bende hikaye gerçekten çoktur yerine ve zamanına göre kullanırım TAŞ YERİNDE AĞIRDIR
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
mantıklı aslında bana uyar ama bıze gore yerı nerede bulacaksın ve kım ısletıcek basında kım durucak falan fılan onunde motorları koymaya yer olması alzım bu olayı yaptın dıyelım ısın bıde su boyutu var bu olaya kac kısı katılıcak.... maddıyat yonunden konuyu hıc acmayalım bolunmeler olur kanaatındeyım bence yatar ama olursa da ben varım... en azından bızım yerımız bızım mekanımız dıyebılırız..
Zaten her yer mekanımız.... Bir çaya istediğimiz mekan bizim.... O dediğinizi ben ankarada yapıcaktım.... Ama çok farklı göründüğünden.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
banada oyle gelıyo ısletıcek kısı vergısı algısı ıcıne alınıcak olanlar caydır falandır fılandır ohooooooooo up uzun bı lıste hadı acarkcen boya badana tadılat ıslerını bı el atıp hepımız yaparız da sandalyesıydı masasıydı bardağıydı cayıydı basladınmı lıstenın sonu bıtmez o ıste yatar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)