Geldi geldi...... .
Geldi geldi...... .
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
He geldik.
Günaydın İzmir MT.
Pazar günü ne yapıyoruz şimdi hemen durgun suya bi taş atmış olayım
Ne yolu len.... Biz daha yeni geldik.... KAraburun yolları çok kötü.. Hiç tavsiye etmiyoruz..... Dimi çenkis.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ÖLÜMÜNE KANKAYIZ
Asil sen nasil adamsin, hem yemedim bu misafir isini diyorsun hemde ozelden goruselim deyip acik kapi birakiyorsun
geldim iste, gozlerinin icine baka baka sarkilar soyledim sana
miss kolpa yanindayken sut dokmus kedi oluyon, sonra klavyenin arkasina gecince sanal alem maçosu olup cikiyon... biz senin o konudaki notunu dun verdik
sen onu birakta, dun sabahin besinde universiteli de ne muhabbetti o oyle yaw, biri japon, biri koreli, biri Turk, fikra gibiydi... wallace ben gittardando semih ve iki arkadas daha otururken, wallace in tanidigi insan ustu kisiler geldi...
koreli hatun fena degildi ama dayanamadim sordum,
koreliler kopek eti yer mi diye, hatun da yeriz dedi, sonra sordum sen de yedinmi diye, evet yedim dedi, ben de sana karsi hislerim vardi ama buz gibi sogudum senden dedim... o da bana ama bi kere yedim dedi
dusunsenize hatun sabah kalkıyo kahvalti niyetine sag bacaginizi yiyo, kopek eti yiyen insan da yer...
e e e klavuzu wallace olanda anca cay icer, ozzee a gider, bak bu kızlar beni kesiyo der, sonra tıpıs tıpıs eve gider yatar
kardes neyi anlattin anlayamadim, cok erotik ve romantik gordum seni
sen gez gez sonra, niye aramiyon de... e ee e ben seni odemelide olsa ariyorum ama aradiginiz abone kapatti diyo baska da bisey olmuyo...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
memo yarın yunan adasına gidiyoruz gelcenmi
karaburun yolundan sonra yarın yol çok yorar bizi forrap,alp,ben bugün karaburunda balık yedik çeşmede çay içtik kuşadasında neskafe içtik foçada nargile tüttürdük çok yorulduk çok tüm bu yolu sizin için yaptık yeterki siz mutlu olun diye
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
herşey sizin için İZMİR MT içindi aradık sizleri ama yol yapacak kimseyi bulamadık bizde vurduk kendimizi yollara,viraj yaptık,sürat yaptık,üzüntüden yedik içtik, yine vurduk kendimizi yollara havanında güzelliğinden tadından yenmiyordu ama yinede sizleri çok aradık çok özledik,kahrımızdan gaz açtık,gittikçe gittik ( allah beni affetmeyecek )
CENGOMOTO
sizden hayıyok sabah evden çıkarken ortalığı bulandırıyım belki akşam gelene kadar bi deli bi fikir atar pazara gezmek olur dedim ama sizde iş yok
biz gene boş boş amaçsız amaçsız gezicez yeni motorumuzla.
(nası bişi bu yaa insan üzerinden inmek istemiyo hiç mi yorulmaz hiçmi sıkılmaz )
su mu yakıyor acaba çok merak ettim, biz seni düşünelim bir kaç hafta kendini toparlasın diyelim,senin yaptığını burgman cılar yapmaz valla
CENGOMOTO
ya şunu anladımki paranın hesabını yapamayacak kadar çok para harcadım bu hafta ondan saldım artık ne zaman kredi kartının limiti dolcak benzin alamıcam o zaman sefillere geçicem. o zamana kadar alabildiğim kadar hevesimi alayım şu motordan yaa.
ne demiş atalarımız "sonunu düşünen kahraman olamaz"
Kolpa,bide bi atasözü daha var," Nambo toyaki noyako tombaki" diye,bence senin durum o atasözüne daha uygun
Günaydın gençler ve genç kalanlar ...
herkeze iyi pazarlar...
Sanırım herkez ev kuşu bugün.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)