hey millet manisadan gelen yok mu yarın akşam beraber gitsek bi haber edin
hey millet manisadan gelen yok mu yarın akşam beraber gitsek bi haber edin
kolpa hayırlı olsun kardeşim
Kolpa hayırlı olsun,çok sevindim valla Ne zamandır söylüyordun..
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Demekki herşey kolpa'dan yarın
Kolpacım boşuna dememişler yeni motor kısmetiyle gelirmiş diye Stickerların ve MT anahtarlığın bendenStickerı yapıştıralım ki kaybolursa elinden tutup getirsinler..MT anahtarlığını takalım ki diğer motorlara hava atabilsin benim anahtarlığım daha güzel diye Ayrıcalığı olsun...
Arkadaşlar,bu hafta ki buluşmaya gelemeyeceğim çünkü çalışıyorum.Ama haftaya olacak buluşma da sticker ve anahtarlığı olmayan üyelerimize anahtarlık dağıtımı yapacağım.
Haberiniz olsun..
Ufak bir de rica,MT İzmir in haricinde diğer konularda bu sticker ve anahtarlık bahsi açılmasın
kolpa yeni motorun hayırlı olsun güle güle kulan yarın güzelce ıslatırız inşallah
Islatırız inşallah mı
Bu benim bira içerken bismillah demem gibi olmuş Islatmaktan kastın alkol değilse ayrı tabi..
KOLPA hayırlı olsun sonunda muradına erdin,allah daha iyilerini nasip etsin kazasız belasız kullanman dileğiyle
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
herkeze teşekkür ederim aslan parçası aşşada otoparka duruyor. diğerinin bırandasını ona verdim senatör iyice gözümden düştü artık
yarın ıslatma konusunda hafif bişeyler düşüneyim ben malum acayip para harcadım bugün burcuyla hesabını yaptık ocak 15 e kadar su iççez ekmek yicez artık
yarın kaç kişi gelcekse herkeze birer şişe su getiriym şuan ance öyle ıslatabilirim
kolpa, hayirlisi olsun kardesim, ehhh sen lacivert fistik getiriyormussun ben de sarisindan getireyim sözüm söz
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
aksesuarlarıyla beraber getir ama
kolpa artçısı tarafından 120 km hızla giderken 400 cc scoter dan atılan ilk rider olacaksın bu kafayla gidersen belki şimdi laptopu tamirde olabilir görmüyordur ama unutmaki bu yazılar burada kalıyor sonra tuncere çok yalvarırsın sil bunları diye pahalı ve tehlikeli bir oyun oynuyorsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Günaydın İzmir Mt ...
kolpa ben anlamam benim suyum demli olsun ve duble lütfen
birde APV41 doğru söylüyor sen bu fıstık işleriyle pek ilgilenme başın çok ağrıyabilir. Kimse söylemezse ben söylerim sayın hocama.Kazasız belasız kardeşim tekrardan.
Uglychild ya ne adamsın sen be. Neyse özelde görüşürüz kardeşim yemedim bu misafir işini bilesin. kesin bir nane var bunda.
Tolga burdasın ama bişeyler yazmadın hala..... Aramızda görmek isteriz en kısa zamanda......
Sercan kankamla uğraşmayın bakiiim......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Alper abi beni unuttun bakıyorum da
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)